Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lala_5888

PROSZE O POMOC !

Polecane posty

Gość olgirja
Dobrze kojarzę to Visaxinum jest bez recepty tak? Wydaje mi się, że widziałam to ostatnio w aptece na półce z suplementami diety.

Gość coppycat
Tak, to jest to. ja zaczęłam to brać jakiś tydzień temu jeszcze wyraźnych efektów nie widać, ale jestem dobrej myśli :)

Gość trzeba iśc dwutorowo
-po pierwsze udac sie do kosmetyczki aby leczyla skóre -po drugie zmienić diete na zdrowszą /duzo warzyw, owoców, bez słodyczy, alkoholu, ostrych pzrypraw/ -odstawic papierosy -mogą też szkozdić pigułki antykoncepcyjne/przekonsultowac z ginekologiem

Gość ulciacia
Widzę, że dużo osób bierze to Visaxinum, widocznie na prawdę musi działać. Może pomoże i mnie, bo już mam dość męczenia się z tym czymś na twarzy.

Gość coppycat
Zgodzę się z tą dwutorowością, z tym że ja to odbieram jako działanie od wewnątrz preparatami typu Visaxinum i od zewnątrz kremami i codziennym dbaniem o skórę...oczywiście wizyty od czasu do czasu u kosmetyczki też są wskazane.

Gość coffee17
Tak, Visaxinum jest bez recepty. Poza tym to żadna chemia, a tym bardziej żaden lek! W składzie ma witaminy, zioła i laktoferynę- białko o działaniu bakteriobójczym. Bardziej bałabym się zabawy w małego chemika w domu przy tworzeniu mikstur, o których piszecie, przecież mogą uczulić, podrażnić skórę, a już na pewno zatknąć pory...