Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjaaaa

pierwszy raz...

Polecane posty

Gość jjjaaaa

własnie... miałam go wczoraj i moj partner mi nie uwierzył ze jest moim pierwszym... w ogóle nic mnie nie bolało, łatwo wszedł, potem było troche krwi której on nie zdołał zobaczyc... i podobno sie dobrze ruszałam i powiedział ze mi nie wierzy... zdarzyło sie to którejs??/

Gość jjjaaaa
w tym rzecz ze on wie jak one reaguja bo miał ich pare... i powiedział ze nigdy mu sie to nie zdarzyło

Gość anonimowaOna
spoko- też tak miałam. poźniej tysiąc razy pytał czy napewno był moim pierwszym, bo wczesniej nie mial dziewicy i nie tak ją sobie wyobrażał :] w ogole nie krwawila, nie bolalo, wrecz bylo przyjemnie,( oczywiscie nie mialam za pierwszym razem orgazmu (zbyt wielki szok :)) w sumie to czułam sie wtedy niezrecznie, ale teraz to dla mnie komplement, bo wiem ze tak zajebistego seksu jaki ma ze mna to nie mial- ahh te ruchy dama na salonach i dziwka w lozku- ideal kobiety :]

Gość malutka**
mialam taka sama sytuacje z swoim pierwszym razem. bolalo tylko troche. mysle ze to wynika z tego ze sie maxymalnie rozluznilam przed tym roznymi doppalaczami. i moj chlopczyk tez na poczatku mi nie uwierzyl ze to pierwszy raz ale jak chcial do buzi a ja mu powiedzialam ze nie umiem to do niego dotarlo ze sie pierwszy raz pieprze...

zapewne ktoś pooknął Cię na imprezie jak byłaś nawalona i teraz nie pamiętasz że pierwszy raz masz już za sobą🖐️