Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umierajaca

Mam poważny problem

Polecane posty

Gość Umierajaca

Ostatnio miałam bardzo bolesne miesiączki... Ale w tym miesiacu to byl koszmar... Złapało mnie jeszcze przed miesiączka. W jednej sekundzie złapał mnie bol i nie mogłam sie ruszyć. Ledwo doszlam do lozka.. Tak jakby ktos wbil mi noz w brzuch. Brzuch zrobil mi sie nabrzmialy. Wezwalismy pogotowie, dali mi jakies 2 zastrzyki, ale z wielkim fochem.. Stwierdzili ze powinnam przyjsc na pogotowie, Tylko ja ledwo co zylam. To trwalo cale 2 dni:( Czulam kazdy gaz ktory przemieszczal mi sie w jelitach, gdy sie zalatwialm czulam przerazliwy bol.. Gdy skonczy mi sie miesiaczka to pojde do lekarza, ale chcialabym juz wiedziec co to moze byc. Umieram z przerazenia..

Gość Umierajaca
Zastanawia mnie co okres ma wspólnego z gazami? :(

nie wiem niestety co to może być, ale również kiedyś dostałam takiego bólu nie do opisania, ruszyć się nie mogłam, głowa mi się zawracała z bólu. Tylko wzięłam naproxen i siedziałam na podłodze póki mi trochę nie przeszło, a u lekarza nie byłam :/

Gość Umierajaca
Ja juz sie nie moge doczekac kiedy krwawienie miniei pojde do lekarza.. Czytam na necie stronki o tym,ale nie pasuje nic do moich objawow, bo miesiaczki mam w miare regularne, krawienie jest spore,ale nie jakies obfitre straszie. Tylko ten bol,ze nie da sie ruszyc nawe na centymatr:(

Nadal po dwóch dniach tak masz? Tak myślę, że może to skurcze jelit, kiedyś coś czytałam o tym, ale dawno.

Gość zapieprzaj do lekarza
a nie na kafe lekarstwa szukasz

Gość Umierajaca
Chyba nie pojde do gina w czasie miesiaczki! I troche szacunku!!!! Dzis jest 3 dzien i juz jest spoczko.

Gość to boli cię brzuch od okresu
czy jednym słowem masz wzdęcia? ostatnio miałam bardzo mocną kolkę jelitową. zdychałam po prostu, czułam tak jak ty każdy przemieszczający się gaz w moich jelitach, ale to było od jedzenia ( 2 dni tylko ryba po grecku - marchew byla winna bo ma dużo olejków eterycznych, do tego zjadłam paczkę chipsów i popiłam mlekiem mullermilk pistacjowym.taka mieszanka po prostu musiała być wybuchowa) brzuch miałam nabrzmiały i twardy jak moja koleżanka w 5 mscu ciąży!!!!!godzinę siedziałam na kiblu i pierdziałam za przeproszeniem jednoczesnie płacząc z bólu. przeszło dopiero na drugi dzień po nic nie jedzeniu. może potrzebna ci jakas dieta? moze cos co jesz ci nie sluzy? czy to jednak od okresu tak cie boli?

Gość karunka86
hej, doskonale Cie rozumiem. Ja miałam tak samo!! I to nie sa rzadne bole od przejedzenia itp. Ja przez to wylądowałam na ostrym dyzurze i to dwa razy:/ Czułam jakby mi mialo macice i jajniki rozerwac na strzepy, prawie mdlalam z bólu. Przebadało mnie kilku lekarzy, miałam robione badania z krwi i moczu i jaka była diagnoza? Ostre zapalenie przydatków! Tak samo miałam b obfite miesiączki i czułam te "gazy" przemieszczające się w jelitach. Leczenie było długie i nieprzyjemne ale od roku jest ok. Boję się że to wróci bo takie stany zapalne lubią powracać ehh :/ Dlatego koniecznie idź do ginekologa po okresie :) tylko dobrego!! Bo ja sie leczylam u jednej ginekolożki w przychodni i dzieki niej trafilam do szpitala bo wg niej nic mi nie dolegało :/ POwodzenia!!

Gość Umierajaca
Kurcze mialam kiedys zapalenie przydatkow:( Moze to rzeczywiscie wrocilo:(

Gość może endometrioza
albo miałaś tobiel na jajniku i ten ból był podczas jej pękania muszisz to zdiagnozować u gina, koniecznie usg macicy i jajników a na następny raz ratuj się No Spa i termoforem na brzuch, też mam silne skurcze i bóle ale No Spa i ciepły okład na brzuch je lekko tłumią

Gość Umierajaca
juz na prawde odlczam czas tylko do tej wizyty. Placze, bo boje sie ze os;ysze cos bardzo zlego:(( Pragne miec dzieci i nie wyobrazam sobie jak bedzie cos nie tak;(

Gość do umierającej
Masz problem z Pęcherzykiem Graffa!poczytaj sobie,jak urodzisz to Ci przejdzie,na razie spodziewaj sie powtórki z rozrywki.

Gość Umierajaca
a co ile sie to moze powtarzac?

Gość no tak ileafeterian tyle
diagnoz... idz do lekarza i najlepiej nikogo nie sluchaj bo rzeczywiscie umrzesz ale ze strachu....

Gość Umierajaca
nio chyba przestaje juz czytac za tydzien mam wizyte buuuuuuuuuu

Gość pigs
kobieto czyś ty oszalała? szukasz odpowiedzi na taki poważny problem na forum? jak ktoś ci napisze, że masz zapalenie macicy i koniecznie musisz ją wyjąć, żeby ci czerwona żyłka do serca nie szła to wygrzebiesz ją widelcem? trochę rozumu.. nikt ci tu na forum nie pomoże, a ty tylko sie stresujesz, co tez za dobrze na ciebie nie podziala. pojdz do lozka, poczytaj gazete i wyluzuj sie. a jak sie tak boisz to idz teraz do gina. co ci szkodzi. jak powie ze po okresie masz przyjsc to przyjdziesz po. a jak bedzie w stanie teraz zdiagnozowac to dobrze. no i troche rozumu.. i tak juz nawet doszlo do tego ze dziewczyny opowiadaja o seksie i pytaja czy sa w ciazy.. a skad ja kurna mam wiedziec, wrozka nie jestem.. ahh dajcie zyc.. pozdro, trzymaj sie panno umierajaca