Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanka-89

Uderzyłam własnego ojca- jestem wyrodną córką?

Polecane posty

Gość nanka-89

Po wielu latach upokorzeń dziś nie wytrzymałam. Przyzwyczaiłam się już do tego, że siedzi i pod nosem mruczy różne obelgi na mój temat. Ale gdy po serii "rur", "mend" i "zajebanych pizd" nazwał mnie kurwą, nie wytrzymałam, złapałam kurtkę i zaczęłam go okładać. On w tym momencie złapał za nóż i musiałam uciekać bo wpadł w szał. Byłam wychowana w przekonaniu, że rodzic może skarcić dziecko, ale dziecko na rodzica nigdy nie moze podniesc ręki. Mam teraz mimo wszystko wyrzuty sumienia, ze nie zapanowalam nad emocjami, ale to mnie przerosło :(

Gość aurora_1988
ja bym wiała z takiego domu gdzie pieprz rośnie...

Gość w twoim przypadku
to nie ojciec tylko jakiś degenerat, więc nie rób sobie wyrzutów, dziwne, że dopiero teraz zareagowałaś ;)

Gość nanka-89
No tak sie wydaje, ale jak patrzę np na mojego chłopaka, jak on bardzo kocha i szanuje swoich rodziców... Ja zawsze starałam się szanować mojego ojca, ale cokolwiek bym zrobiła to i tak zawsze słyszałam wyzwiska i groźby, że mnie "Wypierdoli z tego domu".... No ale mimo wszystko to moj ojciec, a ja jestem tylko jego córką, więc powinnam zamknąć gębe na kłódke i sie nie odzywac a co dopiero uderzyc... Teraz zamknęlam sie w pokoju na klucz i nie wiem kiedy wyjde, boje sie go :(

Gość czy jest pijany
?

Gość nanka-89
popija sobie cichaczem ciągle, więc wciaz chodzi lekko "kołowaty", ale pijany to raczej nie, nie zatacza się itp. Jest bardzo nerwowy, to też wynika z wielu chorob jakie przeszedł

Gość nanka-89
czuje sie strasznie, jakby nie patrzeć mieszkam pod jego dachem i na razie to się nie zmieni, wiele mu zawdzięczam... :(

Gość asica991
Szkoda,że tylko kurtką.Powinien dostać z plaskacza .Nech tatuś panuje nad tym co mówi.

Gość nanka-89
ale on jest po róznych chorobach i troche go rozumiem.... ale z drugiej strony ja niczym mu nie zawiniłam, a pamiętam, ze nawet jak byłam malutka to mnie wyzywał i zdarzało mu sie mnie uderzyc :(

Gość nanka-89
Nie pozowolę mu wiecej przychodzić do mojego łozka w nocy, starczy tych przyjemności

Gość nanka-89
bardzo zabawny ten podszyw... ale na tym forum już nic mnie nie zdziwi, nawet jak ludzie piszą o tak przykrych rzeczach jak rodzinne tragedie, śmierci itp, to inni piszą te głupie podszywy..

Gość nanka-89
A ojcowi jeszcze raz dop...lę !

Gość asica991
.Jeszcze do Ciebie nanka! To że Twój tata choruje nie usprawiedliwia go jak sie do Ciebie odzywa.Osobiście brzydzę się takimi rodzicami. Mój ojciec był taki jak Twój.Trzymaj się.