Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KDKDKDKD

MÓJ CHŁOPAK WKURZA SIĘ O BYLE CO..

Polecane posty

Gość KDKDKDKD

i przez to wychodzą mega kłótnie, nawet mnie wyzywa od tępych idiotek itd... Jesteśmy ze sobą od 4. lat, na co dzień się zajebiście dogadujemy itd., jestem przy nim zajebiście szczęśliwa.. a raczej byłam... do czasu, dopóki nie zaczął tak się irytować bez poowodu wyzywając przy tym mnie, a ja nie potrafię do niego dotrzeć, on nie widzi w sobie żadnej winy, bo widocznie "należało mi się" :/

wiesz co?ja nie wiem jak mozesz tak dawac sie traktowac ,ja bym sie wkurwiła i tyle jakie on ma prawo wyzywac cienie?jak nie postawisz na swoim i mu jajek nie przytniesz w małuzenstwie jeszcze dostaniesz w łeb.

wiesz co?ja nie wiem jak mozesz tak dawac sie traktowac ,ja bym sie wkurwiła i tyle jakie on ma prawo wyzywac cienie?jak nie postawisz na swoim i mu jajek nie przytniesz w małuzenstwie jeszcze dostaniesz w łeb.

Nie wyobrażam sobie żeby mój partner się tak do mnie zwracał. Uświadom go że jeśli nie będzie Cię szanował to go zostawisz.

Gość KDKDKDKD
nie, o nudę na pewno nie chodzi... On po prostu zrobił się zajebiście nerwowy, tak jest między nami cudownie, tutaj planujemy slub, dzieci, wspólne życie a tu byle co i od idiotek mnie wyzywa... :( nie wiem jak mam sobie z tym poradzić.... Już tyle razy próbowałam się nie odzywać i co? Wymiękłam.

taaak, a za 3 latka pojawi sie temat "moj maz mnie bije" ? dziewczyno, jesli teraz jest tak, to co bedzie pozniej? czy on nie rozumie, ze w ten sposob okazuje Ci brak szacunku ? przede wszystkim chyba Ty tego nie rozumiesz...

Gość KDKDKDKD
gdybym nie rozumiała, to bym nie zakladała tego postu;/

moze sprobuj na spokojnie z nim porozmawiac, ze nie rozumiesz takiego zachowania, nie podoba Ci sie ono. i ze nie wyobrazasz sobie wspolnego zycia z nim jesli sie nie zmieni juz teraz, bo potem moze byc tylko gorzej...

bo tak jest naprawde. znam to z autopsji, bylam z chlopakiem, ktory tez przestal mnie szanowac, ale bylam z nim, bo kochalam i on tez jeszcze na swoj sposob mnie kochal. teraz wiem, ze nie bylo warto reanimowac zwiazku, w ktorym nie ma szacunku... wiec albo trzeba to zmienic albo... niestety - zrezygnowac.

Gość KDKDKDKD
mówiłam mu że mi to się nie podoba, że tak mnie wyzywa to on na to " to zmądrzej" ;/

wiesz, nie gniewaj sie, ale w takim razie nie widze dalej sensu takiego zwiazku. myslisz, ze jego "kocham Cie" jest przy takim postepowaniu prawdziwe? bo wg mnie milosc okazuje sie czynami a nie tylko slowami. a jego zachowanie wobec ciebie to masakra jakas...

Gość KDKDKDKD
Tylko, że my oboje chcemy być ze sobą i to bardzo... jak raz przyszło nam się rozstać to wytrzymaliśmy bez siebie ledwo 4 dni i każdy dzień to był jeden wielki dół.... Ale sęk w tym, że on nie rozumie, że robi źle, a nawet jeśli rozumie to nie bierze tego do siebie bo to "moja wina"

Gość Kot z wibratorem
Moze jestes idiotka? Myslalas o tym?

Gość megagłuptok
Pewnie ma zespół napięcia przedmiesiączkowego - jak moja kobieta :p

Gość KDKDKDKD
Często mu mówię o tym, że skoro mnie tak traktuje to jak może mnie kochać? Że to jest czysty paradoks... To on na to się denerwuje, mówiąc że ja w jego sercu nie siedzę i to nie ma nic do rzeczy... Kiedyś nawet powiedziałam mu, że dałabym sobie rękę uciąć, że on tak naprawdę mnie nie kocha itd. co skwitował krótko " i ręki byś nie miała".... wiem, to tylko słowa, ale nawet on jest pewien tego uczucia do mnie a mimo to zachowuje sie jak zachowuje.. sama się w tym gubię:(

wiesz co, juz widze, ze Ci nie pomoge. Ty i tak bedziesz tkwila w tym zwiazku, nie dasz sobie uswiadomic, ze on podchodzi pod TOKSYCZNY zwiazek. tak to zwykle jest, typowe zachowanie kobiety. mimo wszystko polecam topik zalozony przez pomoc dorazna "czy jestes w zwiazku, w ktorym partner molestuje Cie psychicznie".. mam nadzieje, ze Twoj chlopak zrozumie co jest nie tak, albo ze Ty zrozumiesz, ze tak zyc nie mozna. 🖐️

Gość Ja z tego co piszesz to
juz nic nie rozumiem ... albo się zajebiście dogadujecie ... albo się kłócocie ... zdecyduj, bo wychodzi na to , że nie wiesz co mowisz :)

Gość djvhsufbhv
zazwyczaj tak wygląda początek końca :( Jakieś gadki o przyszłości mają to naprawić a za chwilę znow jest chujowo.On ięmota ,dlatego jest nerwowy.Tylko pytanie dlaczego się mota?Może chodzi o inna?Porównuje cie z nia podswiadomie i cos mu nie pasuje,wiec sie wkurza i cie wyzywa.