Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laavia

kiedy allegro blokuje konto?

Polecane posty

juz dwa razy moja aukcja została usunięta z powodu opisu niezgodnego z regulaminem - wystawialam rozne ubrania na sztuki w jednej aukcji. Czy jak wystawie ja jeszcze raz i allegro znowu ja usunie to czy juz zablokuja mi konto?

moje pytanie brzmiało: czy allegro zablokuje mi konto jesli jeszcze raz wystawie aukcje niezgodna z regulaminem? wystarczy przeczytac ze zrozumieniem :o

Gość karolcia chcesz w zeby

pani z linkiem juz podziękujemy usunęli mi aukcję juz dwa razy, słyszalam ze po trzecim razie blokują konto ale nie wiem czy to prawda

Gość gość
WITAM POSZKODOWANYCH! UWAGA NA ALLEGRO !! 1.Zdradzę wam pokątnie nie w całości szczegóły jak działa to że was allegro blokuje,bo de/fakto//POWIEM TAK jż nie macie tu prawa bytu na allegro! jak macie tanio! jeżeli jesteście STAJECIE SIĘ konkurencją! 2.pokaże jak allegro buduje strukturę 3.Czas uwalić allegro użytkownicy je zbudowali i użytkownicy je zniszczą ,jest teraz okazja jak nigdy więcej! 1.Uzasadnienie Kochani tak pokrótce ,,,a więc zarząd allegro od mniej więcej końca 2013 roku przyjął politykę o której admini jako sami admini nie wiedzą lub mogą nie wiedzieć maja blokować ludzi którzy posiadają towar w cenach mogących zagrażać ich firmom matką czyli agito, x-com.pl i innym.... otóż kochany zarząd wymiślił strategię POJAWIASZ SIĘ Z TYM SAMYM TOWAREM CO ONI TANIEJ TO KONTO LEŻY!/ takie motto zostało narzucone niczego nie świadomym administratorom all. oni za pośrednictwem programów łapią takich i pod byle piredołą blokują.BĘDĄ CIE TAK DŁUGO BLOKOWALI AŻ TWÓJ TOWAR STRACI NA WARTOŚCI ALBO SAM WYMIęKNIESZ TERAZ NA OTWORZYLI ŚMIECHU WARTE TZW" OFICJALNE ALLEGRO" ZE SWOIM TOWAREM >Druga fala i motto blokowania bierze się stąd Że tez że powołali nowy rynek tak zwanych SKLEPÓW MARKOWYCH AUTORYZOWANYCH I ŻEBY DAĆ IM ISTNIEĆ WAS BLOKUJĄ. i jeżeli pojawisz się na dłużej jak 4-tygodnie z tym samym towarem co skep autoryzowany ale taniej ,to 100% konto leży dostaniesz odpowiedź że naruszasz ich regulamin uzasadniając byle pierdołą REASUMUJAC PUNK1 "jeżeli pojawisz się z towarem taniej jak firmy matki allegro albo taniej jak sklepy z autoryzacją to jesteś zablokowany najdalej po 4 tygodniach z uwagi że jesteś zagrożeniem dla ich kliki" 2.w zasadzie już pokazałem wam jak budują nowa strukturę dla swoich sklepów i sklepów z autoryzacją czyli strefy marek,ale nie wspomniałem o szarej strefie FAKTURY VAT-MARŻE na nowe rzeczy! co jest w polskim prawie karnym i karnoskarbowym zabronione PRANIE VATU! mam zebraną dokumentacje(kilkuletnią) nie jednej firmy, ale na przykład jedna z nich w ciągu jednego roku wygarnia średnio 12mln vatu! wystawiając nie prawidłowe FV-marże na nowe rzeczy,. oczywiście niekiedy zdarza się blokada sprzedaży założona omyłkowo przez admina który np. wczoraj skończył 20lat i niema pojęcia co robi ale to tylko odstetek 2%blokad ALLEGRO TAKICH NAWET NAZYWA MARŻYSTAMI BO JAK WYROBI OBRÓT 12MLN TO 6%DO 9% LECI DO ALLEGRO CZYLI JEDEN KUBUŚ ROBIĄCY NA VACIE WPŁACA DO KASY ALLEGRO ŚREDNIO 700TYS ZŁ!!! ALE TO Z INNEJ BECZKI Z BECZKI WAŁKÓW VATOWYCH KTÓRE ALLEGRO UDOSTĘPNIA.(tą sprawe od dawna rzeźbi nik i izba) \ TY JAKO SPRZEDAWCA TAŃSZEGO TOWARU OD ICH SPÓŁEK ODPADASZ GINIESZ JESTEŚ BLOKOWANY// 3 NA POCZĄTKU uikk NIE MA NIC TU DO GADANIA BO ALLEGRO I WY NIE JESTEŚCIE KONSUMENTAMI (to jest ich obrona) MACIE DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ > to TYLKO SĄD ORGANA ŚCIGANIA ALE MĄDRZE !!!(nie sami!) .już za dużo nie będe zdradzał tematu ,bo admini tez czytają oj czytają i czytają ,wiec teraz na poważnie zapraszam wszystkich uczciwych sprzedających do przesyłania wniosków poparcia ze sposobem kontaktu na mój meil ponieważ w tym celu wynajęliśmy odpowiednio mocna grupę prawną aby pociągneli ich za lata zaległe z tytułu 2.doprowadzają do nieprawidłowego rozporządzenia własnym mieniem przez bespodstawną blokadę sprzedaży/ niema tu nic wspólnego że bez uprzedzenia ci zawieszą sprzedaz ,to działanie karalne! tak jak to pierwsze!KAŻDA TAKA BLOKADA BEZPODSTAWNA DOPROWADZA WAS DO STRAT INIE MOZNOŚCI UZYSKIWANIA DOCHODU A NA ALLEGRO KONTO FIRMA ZAKŁADA SIE W CELU OSIĄGNIĘCIA DOCHODU NIE STRAT.ALLEGO JEST MONOPOLISTĄ I TAKICH PRAKTYK NIE MOŻE STOSOWAĆ! 3. doprowadzają do uszczuplenia o charakterze afery gospodarczej skarb państwa w przedmiotowym procederze pozwalających wyłudzanie podatku vat pozwalając stosować FAKTURY MARŻE NA NOWE RZECZY! SZACUNKOWE STRATY PAŃSTWA PL TO OKOŁO UWAGA!! 850MLN ZŁ Z TYTUŁU UMOŻLIWIENIA SPRZEDAŻY NOWEJ ELEKTRONIKI NA TZW FV-MARŻE (ale jak pisałem wcześniej to już z innej beczki, tu zapraszam odpowiednie organa też do współpracy z reszta już z niektórymi współpracujemy) GWARANTUJE WAM KOCHANI MOŻENIE JESTEM ZBYT CHAOTYCZNY W PISANIU ALE OBECNIE NA DZIEŃ DZISIEJSZY NIE MA OPCJI ABY ALLEGRO UNIKNĘŁO CHOĆ JEDEN PUNKT ZA KTÓRY ODPOWIE,MÓWIĘ TO NA PODSTAWIE MAERIAŁU JAKI ZOSTAŁ ZEBRANY ,OJ A ZA TO PRZESTEPSTWA NIE MA ZLITUJ SIE LUB NIEWIEDZIELIŚMY TYLKO WALĄ Z GRUBEJ RURY! my nie odstąpimy nie będziemy lizać d... administracji straciliśmy ponad milion zł w trakcie bzdetnych blokad obecnie rewident z +expert wykazali że te blokady nie mają podstaw prawnych a jedynie przyczyniaja się do strat ludzi chcąch uczciwie sprzedawać tak jak to było w naszym przypadku ! W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM UWAGA NIE DAJCIE SIE NABIĆ W BUTELKE ZAPARASZAM DO PISANIA DO MNIE WNIOSKÓW RESZTE INFORMACJI DOSTANIECIE OD NASZEJ KANECELARI. zapraszamy też Prawników i grupy prawne do współpracy lub chcący podjąć osobny temat z uwagi na jego wielkość ps/przepraszam za byki śpieszyłem sie!ustawy antymonopolowej oraz uczestnictwie i w umożliwieniu wyłudzania podatku vat za 5lat wstecz. Poszukujemy osób zablokowanych a prowadzących uczciwą działalność mogących występowaĆ w procesie jako świadkowie a niekiedy chcących stawić się na procesie lub być przesłuchani w sprawie na miejscu zamieszkania MEIL:telepunkt@vp.pl 1. na 100% łamią ustawę antymonopolową bokujac ludzi chcących uczciwie sprzedać taniej towar jak ich firmy i pomyły ze (...) Zobacz WPŁYWA DO NAS DUŻO SKARG I MEILI PROSIMY ZGŁASZAJCIE TAKIE PRZYPADKI BO NASZ DZIAŁ PRAWNY JUŻ SIĘ ZASTANAWIA CZY TO W OGÓLE CZY CZASEM ZOSTAWIĆ USTAWĘ ANTYMONOPOLOWĄ ORAZ UIKKOK A ZGŁOSIĆ TO DO PROKURATURY XZ ODPOWIEDNIM WNIOSKIEM BLOKADY ALE CAŁEGO ALLEGRO. CZEKAMY NA WSPARCIE