Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajnik pytajnik

imię OLAF dla dziecka

Polecane posty

Gość paniusia z okienusia
grey eyes skąd ty tę stronę wytrzasnęłaś? Imię mojego syna Szymon: Mek, Meki, Mi, Monek, Munia, Myszon, Szamo, Szczym, Szmul, Szum, Szuma, Szumik, Szy, Szycha, Szym, Szyma, Szymansiu, Szymas, Szymber, Szymisza, Szymiś, Szymko, Szymok, Szymoneczek, Szymoniur, Szymoniura, Szympans, Szympek, Szympuś, Szyms, Szymser, Szymura, Szyna, Szyneczek, Szynka hahahahaha

Gość My mieszkamy
Mój Mąż ma na imię Olaf, świetny z Niego facet :) Imię fajne bo oryginalne i nietuzinkowe.

Gość ona ja
Okropne, żal dziecka... Obciachowe, wymyślne, dziwaczne, wstrętne, jak można tak skrzywdzić własne dziecko. Mam w rodzinie Olafa i jeszcze się nie przyzwyczaiłam - jak dla mnie tragiczne!!!

Gość up...
bo idiotki odswiezaja topik,zeby popluc... Olaf to imie mojego szwagra-super facet i imie do niego pasuje.

Gość mamma36
Bardzo ładne, może sama tak dam na imię mojemu synkowi, ale jeszcze się waham, podoba mi się też Nikodem, ale nie mogę się zdecydować... nie pytam o opinię, bo to nie ma sensu, to tak jak z kolorami, meblami, smakami.... kwestia gustu... no chyba, że jest to Sławomir, Waldemar to wiadomo, że masakra:)

Gość gość
My mamy Olafa, ludzie wielkie oczy robili jak slyszeli jak ma na imie. Nawet jak nianie zateudnialismy to sie dziwila ze takie niepopularne imie ma, a teraz twierdzi ze to imie to strzal w 10.