Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zetresowana

Niech ktos spojzy i poradzi mi cos ! !

Polecane posty

Gość Zetresowana

Witam ! Mam o to taki probelm kochalismy sie z chlopakiem uzywlismy zabezpieczenia prezerwatywy i pekla nam ;/ ale do wytrysku nie doszło i czkam na okres, spoznia mi sie juz 3 dni denerwuje sie okropanie, zrobialm 2 testy ciazowe Pre Test (jeden 8 dni drugi 11 dni po) wykazaly ze nie jestem w ciaży od stasunku minelo juz 12-13 dni, co robic zorbic nastepny test, lekarz czekac ?!?!

Gość lullitka
co robić? nie uprawiać seksu i tyle :)

Gość Zetresowana
a moze jaks konkretniejsza porada ?D:

Gość lullitka
dziewczyno nie przesadzaj. napewbno w ciazy nie jestes, zapomnij o tym a okres przyjdzie szybciej :)

Gość czas spać - marzenia upadły
Testy dostępne w aptekach są super czułe. Brak okresu - to pewnie - Twój stres. NIe denerwuj się. Na moje oko nie jesteś w ciąży ;-)

Gość doświadczonaaa
nie denerwuj się mnie takie stresy w zwiaku z tym miałam możesz sie jedynie martwić ze ta przedwczesna sperma która przeczyszcza drogi płciowe męzczyzny cie zapłodniła ale to zdarza sie rzadko i skoro nie doszło do wytrysku to czekaj na okres bez stresu:)

Odczekaj jeszcze 2-3 dni i zrób badanie z krwi na beta hcg. To jest to samo co test tylko daje 100% pewności. W laboratorium zapłacisz za nie ok 20 zł i nie potrzebujesz na nie skierowania od lekarza. W razie negatywnego wyniku i braku okresu idź do lekarza.

Gość nowa _____
tak łatwo w ciążę się nie zachodzi :-)

Gość jojojjjjj
niejesteś - wyluzuj a przyjdzie @

Gość mc.pozioma26
nie martw sie ,dziewczyny maja racje w ciaze tak latwo sie nie zachodzi,zrob sobie goraca kapiel,napij sie kieliszek wina i rozluznij sie!!! bedzie dobrze!!! buziaki