Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okularnica....

gdzie kupić dobry stanik w krakowie

Polecane posty

Gość okularnica....

Bardziej zależy mi na tym, zeby ktoś doradził, niz na firmie

Gość okularnica....
Dzięki, przegapiłam tamten wątek. Kurcze jutro tamtędy przejeżdżam, ale głupio tak w ciemno wysiadać jeśli remont będzie.

Ja mogę w piątek dać Ci znać czy już/jeszcze jest otwarty, mam go po drodze do rodziców więc mogę zwrócić uwagę :) Napisz czy Ci się śpieszy i czy w ogóle Cię to interesuje :) Za to na 200% mogę powiedzieć żeby uciekać od pasmanterii na początku Stradomskiej i na końcu Kalwaryjskiej- zaglądałam z ciekawości, panie robiły mi wielką łaskę nawet jeśli chciałam guziki kupić :D

Gość okularnica....
Jutro tam raczej nie pojadę - będę szukać czegos w okolicy kleparza i długiej; jeśli nic nie znajdę to następnym razem zajrzę do tej pasmanterii w borku.

Gość f-anka
świetny sklep jest na Kurdwanowie - ul. Wysłouchów 3 bodajże

Gość xxx....
borek i wyslouchow to bliziutko odemnie:)) moze faktycznie watro sie tam wybrac, duzy wybor maja bielizny? pod suknie slubna chcialbym cos lepszego gatunkowo...

ja polecam doskonaly sklep ze swietna bielizna i profesjonalna obsluga na rynku, to jest ten sklepik zaraz kolo empiku, nie pamietam nazwy. jednak ceny sa tam dosc wysokie, zaznaczam od razu. ja mam dosc niewymiarowy ze tak powiem biust, a tam panie swietnie dopasowaly mi biustonosz pod suknie, taki jakiego sama nigdy bym nie przymierzyla. wczesniej oblecialam calutki krakow i nie znalazlam nic, kompetnie nic.

Gość xxx....
tam juz chyba nie ma tego sklepu

Gość matylla
Teraz spokojnie można kupić/zamówić przez sklep internetowy danej marki i odebrać w stacjonarnym sklepie. Ja tak kilka razy robiłam i w sumie często wychodzi taniej :) w galeriach handlowych jest też spory wybór.

Gość zlot krukow
zamierzasz chodzic w tym jednym staniku caly rok?:P

Gość stylonka
Ja ostatnio chciałam sprawdzić coś nowego i nabyłam sobie stanik od Nipplex. Myślałam że po kilku praniach przestanie być ładny. Na szczęście się myliłam jest ok (nawet po wirowaniu w pralce ;) ) i bardzo dobrze trzyma piersi pomimo cieniutkich szelek. Można je kupić albo przez internet ostatnio też widziałam że w jednym stoisku w Galerii Krakowskiej też mają modele tej marki.