Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona zyciem

co mi jest???? czy Wy tez tak macie??? az TAK ?

Polecane posty

przesilenie wiosenne? chyba nie.... nie wiem sama co to moze byc? jestem ciagle tak potwornie zmeczona, jakbym rowy kopala nocami. spie po 7-8 godzin ( w weekend nawet i do 12), po przyjsciu z pracy musze sie przespac godzinke albo dwie, bo nie daje rady inaczej, po prostu padam na twarz. nie mam na nic siły, kompletnie na NIC, nic mi sie nie chce. Dodam ze zazywam regularnie kompleks witamin, cynk, magnez i pije zielona herbate. Do tego troche ruchu na swiezym powietrzu. A jest masakra. W poniedziałek marze o koncu tygodnia, bo jestem w ykonczona. :/

Gość maggim01
a zrobilas testy ciazowe??? ja tak mialam przez pierwsze trzy tygodnie. padalam na twarz, mialam ochote polorzyc sie pod biurkiem w pracy i tak na godzinke. Szwagierka zasypiala tak cala ciaze. wiec powodzenia:)

hehe : w ciazy nie jestem na 100%

Zaniepojona, pamiętaj o wapniu. Ja mam go za mało i ciągle mam zawroty głowy :( I muszę biegać na badania i po lekarzach teraz 😭

Gość ja początki ciąży też przespał
-am :D masakra jak sobie to przypomnę ...mogłam zasnać wszedzie w kazdej pozycji ! A normalnie jestem nocnym markiem i NIGDY nie śpie w dzień choćby nie wiem co !🖐️

ja dotad tez NIGDY nie spałąm w dzien. a teraz musze codziennie by jakos funkcjonowac po poludniu. o 22 juz tez usypiam, a czesto musze posiedziec dluzej nad paca. wczesniej moglam hulac i do 3 rano a potem normalnie wstac na drugi dzien kolo 8 :/

Gość nocny_marek_ostatnio_niebardzo
pij yerbę, wietrz w pracy i odstaw te kompleksy witamin !!! to świństwo !!! gwałtowna poprawa pogody wywołała u bardzo wielu taki stan jak kalendarz zrówna się z pogodą - będzie dobrze :)

nocny_marek_ostatnio_niebardzo Kurwa, jak ty pierdolisz!!!!!!!!! Człowiek z witamin i minerałów żyje! Jak ma niedobory to musi uzupełniać, matole ty!!!!!!!!!

Gość nocny_marek_ostatnio_niebardzo
petycjuję jak pracujesz w farmacji to rozumiem Twoją obłudę jak nie - to szkoda mi Cię ! :(

Ja nie pracuję w farmacji, ale lepiej, żeby brała suplementy jak ma jakieś niedobory, niż potem ma chorować i być faszerowana totalną chemią... Z dwojga złego ja wybieram to, szczególnie, że człowiek na codzień zabiegany nie bardzo ma czas gotować samą zdrową żywność.

Witaminy i minerały to podstawa funkcjonowania organizmu, po prostu. I je trzeba uzupełniać, tego samą yerbą się nie załatwi. Niestety. Jak nie metodami naturalnymi, to tak. Byleby bez aspartamu...

no mowie ze nie jestem w ciązy! poza tym ciaza to wymioty itd nie??? a takie "wykonczenie organizmu" to nie tylko ciaza chyba co ?

nikt nie ma takich objawów ??? no nie? moze jakies badania zrobic? tylko jakie? krew jest ok.........

ok, zrobie :) juz bym poszła lulu, a tu jeszcze kupa pracy, a jutro znowu do roboty :/ byle do piątku...