Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokataa

powiedzcie czy DUZOdzis zjadlam?

Polecane posty

Gość lokataa

sn: 2 kromki grahama z chuda wedlina i cebula ob: kefir 200ml, pol piersi z kurczaka usmazone bez oleju z warzywami podw: zupka chinska :O, jablko kolacja: 1 kromka grahama z wedlina i cebula

Gość lokataa
moze tez napiszecie co zjadlyscie?

Gość lokataa
nikt nic nie napisze?

Gość vbń
troche dużo

Gość lacibiooska
zamien zupke chinska na zupke np. zupke z mrozonki i bedzie ok

Gość przecież to przekąska
A co tak naprawdę zjadłaś

Gość Kanalia44555
Ile ty żresz świnio ;O

Zjadłaś ok. W sam raz, nie chodzilaś głodna i nie przejadłaś się. Trochę mało jarzyn ;-)

ja żrę zgodnie z zapotrzebowaniem, ćwiczę i świnią nie jestem, a napisałam to ironicznie, bo tematy tego typu sa wkurzające.

ktoś tu jest głodny i sie niepotrzebnie denerwuje :D

Gość lokataa
ja po prostu uwielbiam zupki chinskie;/ dzis zjadlam: sn o 6.30(niestety bardzo wczesnie bo musialam cos rano zalatwic, a bez sniadania z domu nie wyjde bo pozniej sie rzuce na jedzenie albo kupie na miescie drozdzowke): 2 kromki grahama z wedlina i cebula IIsn jablko, zupka chinska planuje: ob: surowka, zraz wolowy z warzywami

Gość wielka milosc nie istnieje
co sie dojebaliscie do dziewczyny, normalnie je, tyle ile trzeba.

Gość groszeczek
ja tez zaczelam ciutke sie odchudzac chce stracic z 5kg dzis zjadlam na sniadanko kromka chleba z serkiem po poludniu gdzies o 14:00 platki z mlekiem (bardzo lubie)i kolacja 2 jablka i bylam syta :D bardzo malo jem slodyczy bo szczegolnie nie przepadam pije herbatki zielona i czerwona ciekawe czy uda mi sie zgubic te pare kilo:( w jakim czasie udalo wam sie zgubic z 5kg i co jadlyscie ??

Gość groszeczek
sorki wczoraj :D

Gość lokataa
staram sie jesc okolo 1000-1200 kcal, do tego cwicze codziennie aerobic 20min na obiad staram sie jesc mieso/rybe z warzywami, bez ziemniakow, ryzu, makaronu nie wiem czy da mi cos ta "dieta", co prawda nie wygladam grubo, ale chcialabym zrzucic pare kilo, glownie z dolnych partii ciala

Gość pascal-cordiante
kiepsko... psychikę masz za słabą na to dziecino... jak na 23 lata :( idz pod cieply prysznic i zrob sobie dzień dla siebie żeby zapomnieć , jeśli chcesz na chwile zapomniec.. a jesli myslisz o tym nie tylko na krotką metę - to: najpierw sto razy sie zastanow czy warto idz do lekarza, przebadaj sie, zadbaj o wszystko i polegaj w tej kwestii wyłącznie na sobie !!! kasa zawsze przed, całosc na Twoich warunkach dbaj o swoj komfort, bezpieczenstwo i anonimowosc i... ceń się !!! ( 200zł to żadne pieniądze dla których byłoby warto z obcym gościem , ze o 40 nie wspomne - chyba że tu nie o pieniadze chodzi a o adrenalinke i spontan ) pamietaj ze to bedzie do Ciebie wracalo, ze mozesz tych gości spotkać gdy nie będziesz sobie tego zyczyla i nie bedziesz sama ( facet, rodzina itd.) albo trafic na kogos kto nie bedzie miał klasy za to wyrządzi ci sporo kłopotów i krzywdy wiec zastanow sie po raz 101 moze lepiej pomyslec o kims na stałe kto Cię wspomoże finansowo, moze taki układ mniej by Cię kosztował psychicznie ? a może po prostu zainwestuj w siebie, zadbaj o przyszłosc o jakiej marzysz i jaką bedziesz mogła sie pochwalic i poszukaj nowej pracy, nowych możliwosci - niech przysłowiowy \"sufit\" stanie sie dla Ciebie \"podłogą\"

Gość kot na szpilkach
pascal-cordiante, chyba coś Ci się pomyliło:D do autorki, z tego pierwszego dnia to jest na oko ok. 1150 kcal, także ok.

Gość groszeczek
???? ja jak mam natchnienie to zasowam na rowerku treningowym wczoraj bylo 30min. 250kalori spalonych,ale na to trzeba sie napedalowac matkoo..kalori ile zjem to raczej nie licze staram sie tylko ograniczac aby duzo nie zjesc za bardzo rozdelam zoladek bo jadlam zadko ale za to duze porcje teraz staram sie jesc systematycznie ale male przekaski bo zoladek mi nie wyrabial tez odzucilam sol bo ztrzymuje nagromadzony tluszcz i wode w organizmie:)

Gość groszeczek
dzis na obiad ziemniaczki nie wiem czy sie opre:(dziewczyny ile mozna zjesc ziemniaczkow aby bardzo nie poszlo w bioderka???:(

groszeczek jak nie mieszasz z mięsem to nie krępuj sie, czytałam że mięso z ziemniakami czy czymkolwiek to zguba.