Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załąmka

trądzik na plecach dekolcie i twarzy

Polecane posty

Gość załąmka

trądzik na plecach dekolcie i twarzy sprawia że wstydzę się swojego faceta. jesteśmy ze sobą długo na początku bardzo się tego wstydziłam nie pozwalałam się z tego powodu rozebrać:( potem stan skóry się poprawił moje zahamowania trochę puściły zaczęłam się czuć swobodnie ale teraz znowu wylądam strasznie i wstydzę się go. boję się co sobie pomyśli jak mnie zobaczy ostatnio rzadko się widzimy:( dodam że ostatnio sporo przytyłam i to też mnie dołuje ważę 70 kg przy wzroście 168. nie radzę sobie już nie wiem od czego to.

Gość Kot w butach z wibratorem
przeciez juz o tym raz pisalas... po co trujesz, lepiej sie zajmij soba

Gość załąmka
Bezedury a ile one kosztują???????

idz do dermatologa zafunduj sobie kuracje izotekiem pół roku ok 1200 zł...i super cera polecam sama przeszłam i jest czadowo ps: teacykliny sa do dupy bo działaja tylko wtedy jak beirzesz i krótko po a po odstawieniu wszystko wraca;)

Gość załąmka
szczera dziewczyna ale nie stać mnie na izoteki :(

to idź do dermatologa - ale w lecie nie dostaniesz antybiotyku doustnego.. gdyż tetracykliny itp. uczulają skore na swiatło.. dlatego nie poleca sie stosowania ich w czasie wiosny i lata.

Gość załąmka
szczera dziewczyna tylko że ja pracuję ale studiuję i jak zapłącę za studia to już za wiele mi nie zostaje a muszę mamie na życie dać

Gość załąmka
deko ile kosztuje tetracyklilna

zeby dostac izitek - to i tak trzeba isc do dermatologa bo on chyba na recepte.

Gość żółta malinka
Kup sobie takie mydło PROTEX bardzo pomaga i smaruj miejsca chorobowo zmienione SUDOCREMEM:)

kuracja na trądzik jest droga zawsze.. ile to nie wiem.. ale to jest antybiotyk wiec bez lekarza sie nie obejdzie.. musisz miec recepte.. najlepiej poszukaj dobrego dermatologa i idź. lekarz z NFZ również przepisuje antybiotyki, ale one nie są refundowane wiec płacisz 100%. Ale oczywiscie do lekarza na fundusz trzeba sie uzbroic w cierpliwosc bo jak wiadomo terminy są.

Gość załąmka
protex nic nie daje mi a sudokrem też miałam. wiem że trzeba iść do dermatologa. a ile tetracyklina kosztuje

Gość załąmka
niestety nie są refundowane już a kiedyś były ;(

Gość dermatollllllllllllllllllllog
acnefan- jeżeli chcesz truć się chemią a nie iść do dermatologa a jeżeli niechcesz niszczyć wątroby lekami polecaam mydło siarkowe które można kupić w każdej aptece za grosze do tego maść na bazie siarki- każad apteka posiada coś takiego - pozytywny efekt murowany. aha.... jeżeli chcesz schudnąć to najpierw stra ć na wadze a dopiero później zacznij kurację na skórę

szczera jedno opakowanie, a jedno starcza na tydzien - a kuracja trwa do 3 miesiący

Gość załąmka
mydło siarkowe też miałąm odpada nie pomagało

Gość załąmka
spróbuję tej tetracykliny teraz trzeba się do dermatoloa dostac...

Gość kelnerka
wiesz ze sex dobrze na trądzik działa ? ;]

Gość nika1210
W moim przypadku seks nie wyleczyl tradziku. A slyszalyscie o wplywie stresu na nasilenie objawow tradzika?

afrodyta maść cynkowa mozna myc protex lub sierkowym mydłem ( to tak bez recepty i dosc tanio ) lub tabletki anty od gina Diane lub oc-35 ( cena na msc k 10 zł ) lub izotek ( ale drogo )

wiesz co nie ma idealnego srodka na tradzik, jednych wyleczy to drugich cos innego. ja juz bralam wiele lekow, mialam wysuszona skore jak pekajaca łuska. i nie pomogło. Nauczyłam sie z tym życ i tyle... Ale od jakiegos czasu jest le[piej, biore merz special juz 4 miesiace, czesto myje twarz delikatnym zelem ( ok. 4-6 razy dziennie) i pijjje duuuuuzo wody min, raz dziennie zielona herbata i pomaga. Zauwazylam, ze po czosnku mam problemy takze wszelkie sosy odpadaja, albo raz na jakis czas. Nie jest idealnie, ale jest powiedzmy super do tego co było. A branie antybiotykow ma duze konsekwencje. A poza tym mysle, ze skoro jestescie tak dlugo, to on nawet tego nei widzi!!

Gość też to miałam
Kup sobie brevoxyl krem. Rewelacja!!!! koszt około 18 zł.