Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie ...

oto co napisal mi moj facet na gg

Polecane posty

Gość zycie ...

22:06:36 xxxx siedziala tulila sie do xxxxx a ty tylko mnie mierzysz swoim wzrokiem czekasz az popelnie gafe cos zle powiem zeby mi to pozniej wypomniec.Masz racje zadna przyszlosc ze mna bedziesz miala,jest beznadziejny nie ma nic we mnie co by cie zaskakiwalo,z czego byla bys dumna nic nie osiagnalem i nie osiagne.Na chuj to wszystko mieszkanie plany marzenia i moje fantazje.Powinnas sobie znalezc kogos innego,wartosciowego kto bedzie cie zaskakiwal kogos kto w zyciu cos osiagnie

Gość Stasiek co lubi anaI....
cóż.. szczery przynajmniej :P

Gość zycie ...
ehhh :( chyba ma racje, ale nie latwo zakonczyc cos co tak dlugo trwa. milosc to nie wszytsko ...

Gość podrywacze.eu
i odważny :classic_cool:

Gość ewa m to ja
no to musisz jakas suka byc ! bez pozdrowien

Gość zycie ...
nie tyle odwazny co uczuciowy.

bo faceci lubia czuc sie potrzebni!!!!!!!! przeczytaj sobie kobiety sa z marsa a mezczyzni z wenus czy jakos tak ;)

Gość zycie ...
nie ma w nim nic co moge podziwiac.

Gość podrywacze.eu
>przeczytaj sobie kobiety sa z marsa a mezczyzni z wenus zabawna książka spłakałem się jak dziecko :classic_cool:

Gość Hehehehe25
A prawda to że gg7 nie działczy?

a poza tym milosc nie moze byc niczym uwarunkowana, zastanawialas nie kiedys nad tym?

Gość zycie ...
jak to nie moze byc uwarunkowana ? co masz na mysli ? przeciez nie kocha sie za nic, bo wtedy pierwszego lepszego moglabys pokochac. problem z tym ze wydaje mi sie ze ja wlasnie go kocham ale rozumm nie daje mi spokoju, wlasnie dlatego, ze to co napisal jest prawda .

Gość z doświadczeniaaaaaaaaaaaaa
jak facet sam o sobie mówi, że jest beznadziejny, to MA RACJĘ

jak facet sam o sobie mówi, że jest beznadziejny, to MA RACJĘ '' czasem potrzebuje kobiety ktora mu pomoze uwierzyc w siebie

Gość zycie ...
anialon, to chcialabym byc taka kobieta jak ty jestes. ehhh, problem lezy w tym , ze ja sobie w zyciu calkiem niezle radze ale on niestety nie :(. i choc wiem ze mnie kocha i jest dla mnie dobry to nie patrze na niego tak jak powinnam patrzec na faceta...

mialo byc zagubieni zycie... czas pokaze czy macie byc razem czy nie musisz to brac na chlodno, z gory patrzec na pewne rzeczy i pamietaj nie ma idealnych facetow ja tez chcialabym miec innego bo moj tez sobie nie radzi z wieloma rzeczami ale ja wiem ze jestem dla niego motorkiem napedowym a kocham go za ... hmmmmmm.... za to jaki jest, po prostu

a tego zaradnego to nie wiem czy bym kochala ja stawiam uczucie na miejscu nr 1 i nie kryje sie jesli popelniam gdzies bledy, ide i przepraszam, on robi tak samo, ale to juz nie na temat ;) ale mysle ze w tym lezy esencja dojrzalosci emocjonalnej

anialon - nie zawsze, to najczęściej są frustraci :O na jednego takiego zmarnowałam 4 lata, wspierałam, pocieszałam, namawiałam do nauki, znalazłam mu pracę, w zamian niszczył mnie psychicznie, na koniec zarzucił, że chciałam go zmienić :O a ja chciałam mu tylko pomóc, zresztą sam mnie o to prosił, ale potem nie wytrzymał tego, że "czuł się ode mnie gorszy" :O tak że teraz jak tylko słyszę "jestem beznadziejny" to wierzę na słowo P.S. zresztą nie każda kobieta ma ochotę matkować facetowi, większość sama potrzebuje oparcia i opieki, poczucia, że jest małą, "zaopiekowaną" kruszynką

Gość podrywacze.eu
> z doświadczeniaaaaaaaaaaaaa masz rację .

Gość podrywacze.eu
Mi ostatnio doskwiera brak kobiety. Nigdy bym nie męczyłbym kobiety tekstami o mojej beznadziejności. Skoro kobiety lubią pogadać i po marudzić to jeszcze miały by słuchać marudzenia faceta ? eee to się nie uda.

podrywacze eu - niestety :( ale do tego się dochodzi po fakcie, baby zawsze myślą "przy mnie się zmieni" :O

Nie no, pomarudzić można ;) Ale i być mężczyzną z jajami, kiedy trzeba :) Po prostu partnerzy muszą wspierać się wzajemnie :)

Gość podrywacze.eu
Kobiety bywają przydatne i to bardzo, bynajmniej nie chodzi mi tylko o seks czy o słuchanie smęcenia jak to mnie dziś ktoś wpienił . A ogólnie stawiają wymagania i to ważne , no i potrafią go ubrać czego facet sam przeważnie nie potrafi!

Gość no normalnie nie moge
......w to uwierzyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy Ty autorko topicu nie piszesz o moim facecie???? Dostalam taka sama wiadomosc tylko, ze na emaila :(:( Tylko mi nie mow, ze Twoj facet mieszka za granica. Bo to by oznaczalo, ze on ma nas dwie :(

no normalnie nie mogę - wierz mi, takich jest więcej :O i mają takie same teksty, jakby się z jednego podręcznika uczyli :O

Gość no normalnie nie moge
Moj mi jeszcze na koniec napisal :" Chce abys znalazla normalnego faceta.." Meski gatunek to jednakjakis porabany jest :(