Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anette123

co z tym głębokim gardłem?

Polecane posty

Gość anette123

ostatnio ktoś pisał że dla faceta to fantastyczne, zrobiłam wedle instrukcji. mnie gardło boli a on se zasnął. co mam zrobić? pytam poważnie

Gość anette123
no pewnie tak:-) ja tak sie starałam a tu zonk. on zasnął

Gość anette123
no ale chciałam dalej seksu a tu nic? co mam zrobić? chyba poszkodowana jakaś jestem

Gość anette123
ja chciałam wyjść dziś na imprę bo mamy wolne od jutra, i tym go chciałam przekonać bo on nie chciał. i co teraz ja biedna pocznę. Ale serio bardzo potraktowałam rady z forum

Gość anette123
up? podnosić go?

Gość Darekkk
Normalna jesteś kobieto?

Gość anette123
jak najbardziej normalna.

Gość anette123
Darekk-a może coś przeoczyłam i powinnam poprawić:-) to taki żart, nie przejmuj się, ale wielu facetów pisało na ten temat i kobiet też więc ja zainteresowałam się także

Gość anette123
ale co was podnieca? to pytanie do mężczyzn? bo kobiety tylko uległe myślę że podnieca gg.

Gość podnieca facetów głębokie
gardło ale nie tylko. Jestem co prawda kobietą ale mam troche doswiadczenia. Faceci to lubią ale to nie jest wyznacznikiem udanego seksu. Mój obecny to lubi ale nie kosztem mojego bólu i niezadowolenia. Ma byc fajnie dla niego i dla mnie tez ale nigdy nie tak ze ma mnie bolec a on to totalnie olewa.

Gość anette123
dlatego piszę ponieważ( samo to że usnąl zaraz)ale moja kumpela powiedziała ze to odrażające. Co o tym myślicie?

Gość anette123
podnieca....- dzęki za odp. mojego taż podniecało ale już sama nie wiem, usnął albo udaje że śpi żeby o tym czasem nie rozmawiać. wiem ze to najgorsze co może być pytać się po jak było... on nie namawiał mnie ale ja chciałam spróbować. usnał jak niemowlę czyli chyba ok. ale już sama nie wiem, może udaje że śpi żeby mi przykrości nie sprawiać. mi fajnie było. myślałam ze będzie gorzej

Gość anette123
w poście z przedwczoraj było napisane żeby się odpowiednio nastawić. Ja sama chciałam zobaczyć czy umiem przełamywać pewne bariery. Okazało się że tak. Kocham go a on mnie też. Jestem tego pewna więc czemu nie próbować:-)

Gość Kot w butach z wibratorem
Tez tak mysle, powinniscie probowac wszytkiego. Moze dla odmiany teraz z kielbasa, jakas kolezanka tutaj o kielbasie wsppominala, to moze byc swietne urozmaicenie waszego zycia seksualnego i wzbogacic wasz zwiazek o proteiny. NIe ma co KEINE GRENZEN!

DAS KAT MIT PINKISCHE WIBRATOREN

Gość anette123
no może z kiełbą to bym próbowała w desperacji jakiejś, ale narazie wolę próbować z czymś o wiele przyjemniejszym:-) było też z bananem

Co bylo z bananem? Kielbasa z bananem, z musztarda ? Obrzydlistwo.

Gość GEHIMNIS
bin ich Geheimnis? Was mochten Sie beobachten?

Gość anette123
no było. Aż podziw że kobiecie się chciało tak go głęboko do buzi pakować. ja bym wolała zjeść(banana oczywiście:-) bo inne sa przyjemniejsze momenty jak coś do buzi wchodzi:-)

mi tam jest przyjemnie jak to robie facetowi ale tylko jednemu. Przypadkowemu bym nie mogła

Gość anette123
ja też pewnie nie, nie wiem nie próbowałam i na chwilę obecna jak jest super między nami nie zamierzam. Ale jestem zdania że nigdy się nie mówi nigdy. bo to mój drugi maż.

Gość anette123
ale z tamtym nie spróbowałam nawet. Może za młodo wyszłam zamąż, nie wiem. Ale wcale nie żałuję że dopiero teraz( mam już 31 lat) to trochę dużo ale jestem zdania że na takie eksperymenty to chyba nigdy nie za późno:-)

Gość anette123
dlatgo ponawiam pytanie. Czy dla mężczyzny bądź kobiety to źle jak się tak sobie umila życie erotyczne????

Gość anette123
dlatego pytam ponieważ koleżanka powiedziała mi że to ohyda////

Gość TO DZIWNE...
ja tam lubie kobiety o szerokich gardłach

Gość TO DZIWNE...
ty się nie przejmuj co kolezanka powie tylko działaj. Ja w kolejce. Niech mi będzie. Poczekam bo pewno warto

jaka ohyda? Co kto lubi. Ja lubie czasami to robić ale jak nie chce to nie robie

Gość anette123
no właśnie, ja też nie zawsze pewno, ale skoro lubię to po co ona mi obrzydza, przecież jej nie robię tak tylko mojemu. Poza tym kiedyś bałam się jak miała chyba z 17 wogóle do buzi a teraz uważam że to bardzo fajne jest . nawet to o czym pisałam:-)

Gość MOŻE JA TEZ SIĘ ZAŁAPIE
zrobisz mi?