Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka15

Zanim kupisz Westie

Polecane posty

Gość Julka15

Na tym w~ątku będziecie nawzajem odpowiadać sobie pytania na temat zakupu West Hightland White Teriera zapraszam serdecznie to zadawanie pytań i do pomagania odpowiedziami innym:)

Gość Julka15
Moje pytanie brzmi czy Westy mog~ą się tak jak yorki za~łatwiać na matę pieluchow~ą?To naprawdę dla mnie ważne

West Highland a nie Hightland jak juz dziecko :P i jak juz to kup sobie cairn terriera - jest szczebel lepszy od westa

dziecko - z terrierem sie wychodzi zeby pobiegal na dworze :P to nie jest pies kanapowy :o

Gość do julka
west to nie poduszkowiec,potrzebuje sporo ruchu,to typowy terrier

Gość Julka15
Wiem że to nie pies kanapowy!Ja o tym dobrze wiem i zapewnie mu bardzo dużo ruchu i będe i tak z nim wychodzić codziennie ale warunki czasami na to nie pozwalaj~ą.I nie jestem dziecko bo mam 19 lat już bardziej hamscy ludzie tu nie mog~ą być nie mogliście normalnie odpowiedzieć.

West nie jest małym psiakiem jak york i temperamencik to on ma. Jestem właścicielką takiej suni wierz mi to mały biały diabełek na granicy adhd. Szczeniak westa jest raczej trudnym psim dzieckiem ale warto ;) nie ma co porównywać z yorkiem West waży ok 7-8 kilo zależy od psa wiec jest ok4 razy cięższy on chce dużo biegać i się bawić również z innymi psami.

Julka15 - to po cholere pies ma szczać na mate skoro bedziesz z nim wychodzic? jak go nauczysz sikania w domu to bedzie ci lał jak mu sie zachce :o - czy z nim wyjdziesz czy nie :P

Gość Julka15
Ale ja z nim będe wychodzić raz na długie spacery jak przyjde ze szkoły a rano i wieczorem to będzie sikał na matę wiem że tak robi mój brat co ma yorka,ale wiem że to york nie jest i potrzebuje dużo energii tylko pytanie czy można go tak nauczyć?

julka - mysle ze mozna nauczyc ale nie jestm pewien. poszukaj na jakichs forach o psach (google twoim przyjacielem)

Gość Julka15
Dziękuje wam bardzo

julka - n/p PS ja bym nie kupowal tak żywego psiaka jak bedziesz miec malo czasu dla niego - nie kieruj sie jedynie ślicznym wygladem tego pieska !!! pies bedzie smutny jak duzo czasu bedzie siedziec w zamknieciu do tego sam...

dam ci próbke żywotności tej rasy psow... roczny cairn terrier ktory jest niewiele żywotniejszym psem od westa jest zadowolony dopiero po 2-godzinnym porzadnym długim spacerze z wybieganiem (dziennie). a potrafil szaleć nawet 5-6 godzin jednorazowo...