Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika_warsaw

kiedy orgazm,jakie to uczucie???????????

Polecane posty

Gość Angelika_warsaw

Jest mi dobrze z moim partnerem,lecz nigdy nie moge dojsc do konca....nie wiem jakie to uczucie dojsc.............kiedy bd wiedziala ze to juz..ze doszlam

Gość Demenes
Hmmmm... Myślę, że będziesz wiedzieć :)). Pytanie brzmi raczej kiedy i czy twój meżczyzna sprawi że będziesz go mieć, ale to generalnie nie jest chyba aż taki problem.

Gość Angelika_warsaw
generalnie nie jest,lecz partner zawsze pyta czy bylam blisko....czy juz czy jeszcze....chcialabym wkoncu powiedziec mu taaaaaaaak doszlam,widze ze martwi go to troszke.

Gość Demenes
A tam głupoty. Raczej pogadaj z facetem o tym czego potrzebujesz i oczekujesz.

Gość Demenes
Jesłi poważnie piszesz to możemy pogadać, może coś się rozjaśni. Pisz jeśli chcesz.

Gość Angelika_warsaw
oczywiście ze pisze powaznie,ostatnio zaczełam sie nad tym zastanawiać. bo naprawde jest nam dobrze w lozku,zormawiamy o tym czego ja potrzebuje on,lecz jeszcze nigdy nie doszlam do konca choc bylo napawde dobrze.

Gość Demenes
Może napisz na mój e-mail to pogadamy. Pewności nie ma ale może coś uda sie wymysleć. Być może chodzi o drobiazg, kto wie, a tak publicznie to trochę niebardzo roztrząsać tak intymne sprawy

Gość takie tam- marta
jak bedziesz miala orgazm na pewno go nie przegapisz :) Mnie osobiscie takie pytania, czy juz doszlam, czy bylam blisko denerwowalyby- przeciez zaden facet nie przegapi orgazmu u swojej kobiety.

Gość Angelika_warsaw
Dzieki serdeczne Demenes - wysłałam email-a.

Gość Angelika_warsaw
no mnie powoli tez irytuje. nie przegapie go ja,nie przegapi on ale ktos sprobuje w slowach opisac jak to przebiega.

Gość Angelika_warsaw
do -> Demenes niestety nie moglam wyslac listu na podany przez Ciebie adres

Gość Demenes
A to dziwne ?? Ja własnie sprawdzam skrzynke czy nic nie ma i nie ma, a wątpie że interia spamuje? Jeśli nie uda Ci się po raz kolejny to może podaj mi swój ja sprbuje.

Gość Angelika_warsaw
wysłałam poraz 2

Gość Demenes
Masz już odpowiedź, Czy pomoże nie wiem, ale zawsze warto pogadać. Pozdrawaim,

Gość Angelika_warsaw
odczytałam i odpisalam.

Gość Demenes
Ja też :))

jak rozumiem, nie masturbowałas się nigdy sama, i nigdy sama tez nie doszłaś..? popróbuj najpierw samemu, chyba łatwiej i byc moze mniej krepacji tak za pierwszym razem, niz w towarzystwie ;) może tego się podświadomie boisz albo wstydzisz, nawet podswiadomie..

Gość Angelika_warsaw
Racja nie probowalam nigdy sama, moze czas poprobowac....

no chyba, co nie? ;) niektóre nie moga dojść, bo np podswiadomie się wstydzą.. tego jak będą wyglądały, zachowywały się, a nawet utraty przytomnosci itp... póki to jest nieznane, to zawsze strach przed nieznanym się włącza, i u kobiet nawet moze aż blokować na początku. ale próbuj, próbuj.. :P

Gość Basiucha
Orgazm uchh cudne uczucie - zalewa cie gorąco , czujesz wspaniałe skurcze , świat ci wiruje , nie wiesz co sie dzieje do okoła :) Jest bosko . ja na ta chwile czekałam ok 3 miesiecy i poczułam co to znaczy :) Najwazniejsze jest skupienie na przyjemnosci a nie myslenie o tym czy bedzie orgazm czy nie . Jeżeli sie "wyłaczysz" i nie bedziesz skupiała nad orgazmem to napewno go dostaniesz . Jak u mnie najlepiej działa pozadne rozgrzanie przed :)

Gość orgaaaaaaazm

Gość Basiucha
Dodam, ze w celu podgrzania udaje sie do kotla zaprzyjaznionego plemienia ludozercow ;) :P Ach jak goraco .........

Gość krejzola
ja mam na przykład tak ze podczas palcówki moge dojsc bez problemów ale jak sie uprawiam seks z moim partnerem to nie moge. nie rozumiem