Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cymnamon

czy jest jakaś kobieta która osiągnęła sukces w pracy bez dawania dupy ?

Polecane posty

Gość cymnamon

sukces, niekoniecznie coś super ale czy jakaś samodzielnie doszła do czegoś bez sypiania z facetem ? Bo ja przestaje w to wierzyć że to możliwe :-O

Gość Kot z wibratorem w butach
A kiedyś w to wierzyłaś? Postaw na kota kot niczego nie wymaga i nie potrzebuje, dla kota jestes najwiekszym sukcesem. Twoj Kot kupowalby Whiskas!

Gość wiesz co cynamon
straszne masz doświadczenia. Bo chyba na podstawie własnych doświadczeń to napisałas. Rozejrzyj sie wokół, czy tylko takich ludzi , takie kobiety, takie układy widzis z? To gdzie Ty pracujesz ? W burdelu ?

Gość cymnamon
nie,pracuje w korporacji niemieckiej a siostra w innej nigdy nie spotkałyśmy sie z tym żeby kobieta osiągnęła sukces bo jest wykształcona i pracowita zawsze awansowała bo wyszła za mąż za kierownika, bo spotyka się z dyrektorem, bo jeździ do hotelu z prezesem itd

Gość BadZiom
No i co chcesz z tym zrobić cynamon? Ja tez pracowalem w takiej firmie, wprawdzie awanse byly innego typu, np. w zaleznosci od prezesa, jeden obsaddzal stanowiska kierownicze kobietami inny kobiety z tych stanowisk wywalal. Jak ktos mial uklad w firmie rodzinny to znalazl sobie miejsce, czasem lepsze czasem gorsze. Koterie, uklady, kluby wzajemnej adoracji jak wszedzie. Trzeba umiec sie poruszac po prostu, ale nikt nie mowi ze uda cie sie awansowac na stanowisko prezesa. Mnie nie irytowalo to kto dostaje stanowiska, kto awansuje, jakie rozgrywa sie gierki pozaplanowe, kto ile dostaje po cichu premii. Ale najgorszy byl brak kompetencji wrecz buractwo, cala praca i odpowiedzialnosc zrzucona byla na pracowanikow szeregowych a kierwonicy i gora bimbala sobie, jak ktos popelnil blad to zawsze spychologia i walka miedzy ludzmi. I O TO CHODZI, TAK SIE ROBI NOWOCZESNY BIZNES, trzeba miec swoich wiernych NIEWOLNIOKOW. Widzę że żyjecie w totalnym Matrixie. Korporacje duze firmy to sa takie namiastki totalniactwa i tak jest wszedzie niemlaze. Jak kapitalizm to kapitalizm.

Gość BadZiom
Ale to dobrze, moze w koncu nauczycie sie cenic wartosci NARODOWE, to ze wazne jest zeby firmy byly polskie, zeby dzialaly zgodnie z naszymi kulturowymi zasadami. Do tego czasu (a uplynie wiele czasu) bedzie syf, ruja i porobstwo. Precz z komuna, tepic dziadostwo!

A ja pnę się do góry bez wskakiwania komukolwiek do łóżka, chociaż wiem, że podczas rozmowy o pracę moja fizyczność odegrala znaczącą rolę:)

Gość frufru
załóż własną firmę. będziesz miała spokój. "BadZiom - Ale to dobrze, moze w koncu nauczycie sie cenic wartosci NARODOWE, to ze wazne jest zeby firmy byly polskie, zeby dzialaly zgodnie z naszymi kulturowymi zasadami" masz na myśli te zasady że "baba do garów", "kobieta powinna mieć łańcuch na tyle długi żeby mogła przejść z pokoju do kuchni i ani kroku dalej", "klepanie koleżanki z pracy po tyłku i sprośne żarty to norma" czy jakieś inne?... bo jeśli chodzi o traktowanie kobiet w pracy to Polska jest jednym z krajów o niższym standardzie...

Gość BadZiom
To się tyczy tak samo facetów jak i kobiet a tym przypadku nawet bardziej facetów chyba nie!!!?!? No chyba że u cynamona awansuje się za seks z kobietą. A co może tak nie ma? Pod tym względem Polska jest... bajki dla nieopierzonej młodzieży.

Gość cymnamon
ja podobnie też zostałam zatrudniona przez swoją fizyczność ale jestem brzydliwa i nie mogę uprawiać sexu z dziadem tylko dlatego że jest dyrektorem i będzie mi sie to opłacać. Dlatego nie awansowałam :-( szef przyprowadził jakąś dziewczynę do firmy, pracowała na rynku ,miała stragan z chińskimi koszulkami i butami.Zrobił ją kierowniczką, ona jest bardzo prymitywna, nic nie potrafi .My dziewczyny z działu wszystko za nią robimy.Szef oszalał na jej punkcie.Ona ubiera sie wyzywająco , brzuch jej widać a my eleganckie w kostiumach :-O nie jestem zazdrosna bo mam inny styl

Ja też nie musiałam nikomu wskakiwać do łóżka i nikomu dupska lizać teraz to oni chca lizac,ale niestety po ptokach i od razu do zwolnienia!!!!

Gość frufru
"BadZiom - To się tyczy tak samo facetów jak i kobiet a tym przypadku nawet bardziej facetów chyba nie!!!?!? " tzn co? to - "baba do garów", "kobieta powinna mieć łańcuch na tyle długi żeby mogła przejść z pokoju do kuchni i ani kroku dalej", "klepanie koleżanki z pracy po tyłku i sprośne żarty to norma"?? nie sądzę...

Gość BadZiom
cynamon napisz do inspekcji pracy, przynajmniej zrobia porzadek z tym jej brzuchem golym

Gość BadZiom
frufru, idz sie wylataj na wolnym powietrzu i nie powtarzaj durnych frazesow ktorych nie rozumiesz.

Gość cymnamon
znam też dziewczynę, kóra ma stanowisko w polskiej korporacji - spółka skarbu państwa.Na imprezach integracyjnych sypiała z dyrektorami .Jej dział obecnie nie ma zysków i chcieli ją zwolnić to zaszantażowała dyrektorów że powie o romansie ich żonom - oni sie przestraszyli i stanowisko dalej ma.

Gość BadZiom
I bardzo dobrze, napisz o tym do prokuraury, te kreatury bawia sie i szasstaja pieniedzmi podatnikow, ale takie rzeczy sa nagminne, jak bedziemy siedziec cicho to nas zjedza.

"Ale to dobrze, moze w koncu nauczycie sie cenic wartosci NARODOWE, to ze wazne jest zeby firmy byly polskie, zeby dzialaly zgodnie z naszymi kulturowymi zasadami." hahahha ty głąbie w polskich firmach to dopiero jest molestowanie seksualne kobiet na całego na porzadku dziennym :D takie to wartosci jak twoja hipokryzja baranie :P

"Widzę że żyjecie w totalnym Matrixie. Korporacje duze firmy to sa takie namiastki totalniactwa i tak jest wszedzie niemlaze. " pajacu, najgorsze to sa male polskie firmy gdize szef-wyzyskiwacz chcacy sie dorobic jak najszybciej na mercedesa moze wszystko :P a jak taki jest dyrem urzedu albo czegos podobnego w malym miasteczku to jest prawie bogiem...

Gość frufru
kwiatek :)

Gość BadZiom
Kwiatek, idioto ktory nie potrafi rozroznic PATOLOGII od NORMALNYCH ZDROWYCH RELACJI. Pewnie sam jestes takim dyrektorem albo ciotom ktora patrzy i pozwala jak jego szef podszczypuje mu kobiete. Zal dupe sciska jak sie czyta takich baranow

BadZiom - mowimy tu o realiach zycia a nie o pieknych ideach ktore niestety jakos nigdy w życie wejść nie mogą...

Gość BadZiom
Kwiatek nie mwimy tutaj o realiach tylko o skarzacych sie laskach na to jakie sa realia. głabie kapusciany

Gość BadZiom
głąb do tego ty wspierasz te patologie a komuś zarzucasz że je napiętnuje, noż kutwa jesteś super logiczny, gratuluje rozumku, ale nie dziwie się że tak jest bo rządzą nami takie własnie rozumki jak ty.

Gość frufru
Ty kurde BadZiom jakie masz ciekawe wnioski odnośnie Kwiatka, ciekawe skąd je wziąłeś?...

Gość BadZiom
Z telewizji TRWAM. A poza tym jestem Jehowym i żydem ortodoksyjnym z kirgistanu.

BadZiom - napisales "kulturowe zasady" to ci napisalem jak wygladaja te zasady w Polsce odnosnie tego tematu...

oczywiscie sa kobiety ktore swiadomie robia kariere przez łóżko i takie ktore ulegają molestujacym je szefom. zreszta oddajac sprawiedliwosc to kobiety nie lepsze potrafia byc jak maja pozycje - patrz np. Szwecja...

Gość BadZiom
Kwiatek o nie, oskarzyles mnie o to ze nie wiem jakie sa te twoje realia, wziales mnie za rownego sibie głąba. Nie mówię już o tym jaki jest temat teggo topiku, ale to pomijam. O "kulturowych zasadach" mówię a nie o "kulturowym zdziczeniu" które ty podstawiasz pod te zasaday. Jesteś głąbem bo nie podejrzewam cię o to że jesteś pracownikiem BRAVO który wymyśla listy od 13 latek którre uprawiają seks z ojcem i pytają się czy sperma na klamce może je zapłodnić.

Gość bez problemuxxx
ale musisz być zdecydowanie lepsza niż inni. Ja zostałam Dyrektorem, bo prezes wiedział, że dzięki mnie firma (i on!!!) osiągnie duże zyski. A sprawy seksulane załatwia w swoim zakresie. być może dzięki pieniądzom, które zarabia dzięki mojej pracy.

Gość Kociara.........
Kocie - nie na temat wprawdzie - nie rób kotom krzywdy whiskasem, błagam :O Chyba że chcesz się kotka szybko pozbyć :(