Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cymnamon

czy jest jakaś kobieta która osiągnęła sukces w pracy bez dawania dupy ?

Polecane posty

oglądałem Kod da Vinci, jest tak głupi, że nawet, nie chce mi się dyskutować o nim. Święty Graal, święta krew, może coś bardziej, a studia ewangelii apokryficznych, są podstawą mojej wiedzy na ten temat.

Gość BadZiom
bmblondyn, ale tu nie sa potrzebne studia, wiara to nie rozum

Gość mi sie udalo
jednak nie pracuje w Polsce;-)

Gość BadZiom
Kiwatku i po co ci to? Popracuja nad sobą trochę będziemy mieli z tego coś dobrego przynajmniej. Sluchales Przygód Łukaszka? Nie? To raz jeszcze polecam.

Gość 89u2489u
hmm ja jestem HR managerem zarabiam nieźle, mam samodzielne stanowisko, lubię to co robię a jeśli z kimś sypiam, to z mężem :) który nie załatwił mi tej pracy

Gość ja nie osiągnęłam zbyt
wiele, ale mam pracę, którą trudno dostać i którą uwielbiam:) Mogłabym tam przesiadywać godzinami i robić wszystko. Oczywiście znikim nie sypiałam i w ogóle coś takiego nie mieści mi się w wgłowie... Sądze, że gdybym z kimkolwiek spała, przestanoby mnie szanowac i to wręcz popsułoby moją pozycję. Ale wiem, ze część moich przełożonych ma takie prywatne relacje- znają się od lat, spotykają, nawet całymi rodzinami, znają swoich współmałżonków, plotkuja, gadają. A ja oczywiście nie, w zasadzie olewają mnie. No ale takie życie...

Gość a dlaczego zaraz
Tak, ja.

Gość BadZiom
bmblondyn nikt nie pyta w co wierzysz, bo fanatyzm zaslepia, odpusc sobie bo robisz innym krzywde

nie jestem fanatykiem ale już na studiach zauważyłem, że co ładniejsze i bezpruderyjne studentki, miały w ogóle o wiele lepiej. Ja pół roku u Cegielskiego jak głupi od rana do nocy , badałem , srałem, urywałem żelastwa i robiłem wykresy, a bardzo ładna panienka z innej grupy miała podobne badania zrobiene na zlecenie kierownika laboratorium, bez problemu, no powiedzmy, że wypiła zkieronikiem kawę, wczesnym rankiem.

Gość BadZiom
I co z tego, myslis ze ona dzieki temu bedzie fachowcem? Widac ze jestes pomieszany bmblondyn i nie wiesz co ze soba zrobic, tyle ci przyznam racji ze czasy sa pojebane, ale ty sam sobie srasz do glowy. Szczerze ci radze przestan sluchac szczekaczek i pomysl troche czasem, wysil sie bo to pomaga, wiesz o czy mowie mam nadzieje

BadZiom - a ty uwazaj bo od idealizmu do fanatyzmu (o ktorym sam wspomniales) nieduzy krok...

Gość BadZiom
Na szczecie Kwiatku rozrozniam i dostrzegam granice, a co wiecej podchodzze krytycznie do wszystkiego wiec nie grozi mi fantazym, co zas tyczy idealizmu to znowu musze cie sprowadzic do porzadku, a wiec jezeli czegos sobie w zyciu zyczysz to zawzsze kierujesz sie tym zeby bylo jak najlepiej prawda a nie jak najgorzej. Wiec nie plec bajek dla potluczonych ze dazenie do dobrego jest czyms niedobrym, bo nikt przeciez nie mowi o utopiach. Idealy w zyciu trzeba miec.

BadZiom - no, no, wreszcie sensowna wypowiedź :D jak sie jeszcze troche poprawisz z tymi swoimi wczesniejszymi idealistycznymi utopiami to moze honor zwroce :P