Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cymnamon

czy jest jakaś kobieta która osiągnęła sukces w pracy bez dawania dupy ?

Polecane posty

badziom -trzeba bylo napisac jakie sa twoje kulturowe zasady gościu... bo na razie to sa takie jak ja przedstawiam

Gość BadZiom
bez problemuxxx No i tak trzymac, ciezko bywa ale trzeba byc twardym a nie sie zalic, raczej po mordzie lac. Ja mialem podobna sytuacje w pracy i w koncu z wykorzystywania mnie i marnegooplacania sami przylatywali i jeszcze mi sie tlumaczyi w podtekscie jaki to ja jestem dobry i przydatny i beze mnie to wogole firma by nie dzialala. Z gnojami trzeba ostro.

Gość BadZiom
Kwiatek, poki co to udajesz głąba, dorośnij dobrze ci radzę wyjdzie na zdrowie i mnie i tobie i reszcie. Twoja mentalnośc póki co jest typowo UBolska, ale to nie jest KULTURA POLSKA, a jak nie wiesz co nią jest to nie zabieraj głosu i nie wciskaj innym żę piszą nieprawdę, bo PRAWDĄ jest właśnie to jaka jest PRAWDZIWA KULTURA a nie jej proteza zaaplikowana przez komunę czyli KŁAMSTWO na którym opierasz swoje głupie tezy i życie całe. Współczuje bo to musi być męczące.

badziom - co ty ztą komuną? ty wszystko krytykujesz - źle bo byla komuna, źle bo jest kapitalizm. mozesz sie w skrocie zebrac i napisac co zamierzasz z tym zrobic? ;)

Gość BadZiom
Cieszysz sie jak debil, ktory nic nie rozumie i mysli ze to nie jego problem. Ciesz sie ciesz pustaku.

BadZiom - wez 10 glebokich oddechow i przedstaw nam Narodową Strategię Przeciwdziałania Osiąganiu Sukcesów w Pracy Poprzez Dawania Dupci ;)

Gość BadZiom
Strategię? Widzę że jesteś wyrobem człekopodobnym znaczy czieławiek bolszewicki. W głowie ta strategia ma być, w twojej w mojej, w kulturze paniatno? czy dalej będziesz myślał jak komuszek?

Gość BadZiom
bezmyslnie i bezrefleksyjnie przyjmowane to co ci na leb założy jakis cwaniak, np. chomąto i kierat oraz 300 litrów spirytusu na głowę żebyś mogł się śmiać z kogoś kto ma odwagę to dostrzec. Nic nie rozumiesz do tego bo cały czas robisz w dolnych obszarach rozumu.

Gość BadZiom
Kwiatek Idealista to ktos nienormalny co? Ale marksista robiacy syf ludziom w glowie to twoj ideal. Nie mialem watpliwosci.

Gość BadZiom
Kwiatek ty jesteś facetem czy babką? Bo jak facetem to niezła ciota z ciebie, nie masz jaj,odwagi i na wszsytko musisz się zgadzać, a każdego buraka który awansuje za seks lizesz po nogach jak piesek w stadzie bo liczy z jego kiedys spotka zaszczyt przecjecia schedy po buchaju.

"Idealista to ktos nienormalny co? " owszem :D oderwany od życia troche i buja w chmurach :D PS masz nie po kolei w głowie :o żegnam

Gość BadZiom
Rozumiem ze w twoim zaklamanym swiecie IDEALOW ktore nie sa IDEALAMI (tak jak KULTUROWE ZASADY sa ich zaprzeczeniam) to mam nie po kolei w głowie, Uff, dzięki z twoich ust to jest prawdziwy komplement.

Gość BadZiom
Komuna tez wsadzala do psychuszki tych co mieli NIE PO KOLEI W GLOWIE.

BadZiom - a ty wiecznie z tą komuną :D tak sie jej boisz? wiesz ze teraz eurokomuna panuje? ;P

Gość BadZiom
Widzę przecież rozmawiam z jednym Eurokołchoźnikiem który nie potrafi samodzielnie myśleć.

Gość BadZiom
A ty żałosny.

Gość BadZiom
MAsz moze troche sie odchamisz: http://niepoprawni.pl/ tam masz linke do radia, posuchaj sobie i poczekaj na audycje PRZYGODY ŁUKASZKA, warto, leci cyklicznie są powtó®ki co jakiś czas (w ciągu dnia kilanaście razy nawet). Pośmiej się jak masz poczucie humoru.

po usłyszeniu dzisiaj w National Geographic, o Marii-Magdalenie i co z Nią zrobili chrześcijanie wątpię bardzo czy kobieta w tej kulturze coś osiągnie bez łóżka, jak dotychczas to myślę że Maria Skłodowska coś tam zadziałała, ale to było tak dawno, że nikt już nie pamięta jej seksualnych wyczynów.

Gość BadZiom
bmblondyn co z tą Marią Magdaleną? I co zrobili z nią chrześcijanie>?

Maria-Magdalena, pierwsza ujrzała Jezusa po zmarwychwstaniu w niedzielny poranek i tym samym stała się najważniejszą osobą wśród apostołów i tak było w pierwszych wiekach chrześcijaństwa, ale przecież, nie mogło się zmieścić Żydom we łbach, że akurat Jezus Chrystus wybrał Maię-Magdalenę, a nie któregoś z chłopów i zrobili z niej jawnogrześnicę

Gość BadZiom
Nikt nie zrobil z niej jawnogrzsznicy. Maria byla jawnogrzesznica. Najpierw zrozum nauki chrystusowe a potem ogladaj filmy i filmiki w TV. Co boskie bogu a co cesarskie cesarzowi.

Gość BadZiom
Maria Magdalena (Maria z Magdali) – według Biblii żyjąca w I w. n.e. kobieta pochodząca z wioski Magdallah lub Migdal, obecnie El-Me-dżel. Należała do kręgu uczniów Jezusa. Przyłączyła się do niego po tym, gdy >>>>> wypędził z niej siedem złych duchów.

Gość BadZiom
>>>> i tym samym stała się najważniejszą osobą wśród apostołów

Gość tym razem bez nicku
jask najbardziej mozliwe. ja pracuje w budownictwie wsrod samych prawie facetow. zawsze tu kobiety byly gozej traktowane tzn (nie przez kolegow) tylko uwazane za te 'glupsze', mialy zawsze mniejsza kase, pracowaly za 2 a i tak ich nie doceniali, a mnie sie udalo. po kilku miesiacach awansowalam na kierownika swojego dzialu, zaledwie po 2,5 roku zostalam dyrektorem techniczno-administracyjnym i mam pod soba polowe firmy. zadna kobieta tu nigdy nie awansowala, teraz mam stanowisko zaraz po prezesie - wyzej sie u mnie nie da - chyba, ze na czlonka zarzadu ;). nigdy niekomu dupy nie dalam i nie zamierzam tylko ciezka i wytrwala swoja praca doszlam do tego, do czego zadnej wczesniej kobiecie sie nie udalo w mojej firmie i co wiecej ciagle jestem chwalona i lubiana w zespole - co zadko sie zdarza jesli ktos jest 'wyzej'

Maria-Magdalena wg pism przyłączonych do kanonu, i przyjętych przez Ireneusza jest jawnogrzesznicą, wg pism apokryficznych jest najbliższą z osób będących w pobliżu Jezusa, ze względu na specyfikę katolicyzmu, musiała zostać jawnogrzesznicą, aby Jezus był zgorzkniałym starym kawalerem jak większość katolików

Gość BadZiom
bmblondyn za malo Kodu Leonarda sie naogladales, za tym wszsytkim stoi OPUS DEI!