Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sapcia33

CO POMAGA WYWOŁAC 2 PĘCHERZE GRAFFA?

Polecane posty

Gość Sapcia33

kTO ZNA SPOSOBY ,ALBO LEKI CO POMAGĄ MIEC BLIZNAIKI PISZCIE CO WIECIE

Gość ja proponuje
znaleść sobie meza ktory ma brata lub siostrę bliżniaka, a jego roidzice maja rodzeństwo blizniacze

Gość ja kiedyś
słyszałam ze dłuższe branie kwasu foliowego pomaga tzn długo długo przed zajsciem w ciąże!podobno tak napisane jest nawet na opakowaniu kwasu foliowego

Gość Sapcia 33
Dziękuje wam , mam mężą ,ale nie bardzo słyszałam by u jego w rodzinie były bliżniaki . Co do kwsu folowego biore już 4 miesioce mam nadzieje ,że pomoże!!! A może ktoś jeszcze wie coś???

Gość mirellaaaa
a czemu chcesz bliźnięta? od razu?

Gość mamuska123456
Do ja proponuje-a myslisz,ze jesli ktos ma brata lub siostre blizniaczke to bedzie mial blizniaki?Moj maz ma brata i siostre (bliznieta) jego mama (blizniaczka) jego tata (blizniak).Moj maz,jego siostra i brat maja po dwoje dzieci i jakos blizniakow brak.

Gość mirellaaaa
przecież czesto ciąze mnogie to ciąze powikłane, rodzą sie wcześniaki z małą masą urodzeniową, no nie wiem...

Gość Sapcia 33
Nie umiem tego opisac po prostu chcę mieć bliznaiki ,może jest tak ,że urodzą sie zawcześnie ,ale z jednym dzieckiem jak sie jest w ciązy to samo ryzyko istnieje moze nie takie samo ale podobne!! Dziękuje za kometarze!! Zapraszam innych!!

Gość jezeli juz to
blizniaki powinny byc w rodzinie od strony zony a nie meza, bo to ona podwojnie owuluje:D Moja kolezanka jest z rodziny, gdzie jej babcia miala pod rzad 2 razy blizniaki i ona tez urodzila blizniaki:)

Gość Sapcia33
Jezeli to .. zazdroszcze być no tak może byc ,ale chetnie popytam bo kto pyta nie błądzi!!

Gość bujda bu
moje dwie babcie urodzily bliznieta, ja mam dwoje dzieci - blizniat brak, moja siostra ma troje - tez bez zadnej ciazy mnogiej...:Owiec nie wiem od czego to zalezy. chyba loteria ;)

Gość bujda bu
dodam jeszcze krotko, ze tez chcialam miec bliznieta, bralam nawet anty przez 3 m-ce tylko, podobno tak krotka kuracja powoduje takie szalenstwa - u mnie nic:(kwas lykam od ho ho ho..... :Pzonk:O

Gość uuuuuuuuuuuuop

Gość Sapcia 33
Ja tez łykam kwas foliowy od dawna tylko z małymi przerwami ale jak by tak zerknać to łykałam z porzadny rok!! ale teraz stram sie pamoietac i łykac codziennie!! Może faktycznie loteria ja mam nadzieje ,ze nam sie uda co do tapletek anty to nie biore bo mam cykl dość regularny czyli 26-27 wiec mysle ,że nie ma co kobinowac zaduzo!! Dziękuje ,ze odpisaliscie a może ktoś jeszcze coś na ten tem napisze!! zapraszam do dyskusji!!!

Gość Alliinnnna
A no kws folowy ponoć pomaga ,ale nie słyszałam by tylko ten kws folowy!!! poszukaj w necie!!

moja mama jest bliżniaczką a ja spodziewam się jednego synka :) Dodam ze w mojej rodzinnie jest duzo blizniaków, słyszalam ze branie hormonów służy blizniakom,

moja prababcia miala blizniaki,moja babcia tez..moja mama juz nie..a ja jeszcze dzieci nie mam :p w rodzinie mojego faceta sa znowu rudzielcy...smiejemy sie ze beda rude blizniaki :P

Gość Sapcia33
Witam was!! Adddaaa a mam takie pytanko troche z innej beczki piszesz ,że będziecie mieć chłopca to też straliście sie w oulke chcodzi mi czy to prawda ,że w owulacje wychodzi chłopiec . My bysmy chcieli kupiłam test owulacyjny i ciekawi mnie czy tak naprawde pomaga.Prosze odpisz!!!