Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amegas

oddam piranie, warszawa

Polecane posty

Gość amegas

Witam, moze ktos zechce przyjac piranie na terenie warszawy?

Gość tylko top chips
Daj na allegro : "Piranie idealny prezent dla teściowej (lub na teściową )"

Gość amegas
ha ha :P nie chce miec problemow, chociaz mojej przyszlej tesciowej to stado bym takich podeslala...

Gość tylko top chips
wiesz brałbym ale to kłopot bo trzeba być zapalonym akwarystą , mieć akwarium i grzałe itd to nie piesek co zaśnie na fotelu i zje resztki z kolacji . A na allegro zawsze się ktoś trafi , napisz odbiór osobisty czy coś i wystaw.

Gość amegas
no wiem, doskonale zdaje sobie sprawe, myslalam ze a nóz moze kogos takiego wlasnie tu spotkam ;)

Gość tylko top chips
opisz na allegro jak pisałem daj przed tym Żywe piranie napisz kilka słów o hodowli i coś jeszcze zarobisz .

Gość amegas
tak tylko jedna, to nie jest ta popularna pirania czerwona ktora dobrze zyje sobie w stadku, owszem jest stadna, ale hoduje sie ja pojedynczo chyba ze mamy basen ;) Jest to serrasalmus rhombeus, zwany tez pirania nigeryjska (czarna) badz biala, ma piekne kolory, w mlodym wieku jest jasna, im robi sie wieksza tym piekniejszych czarnych barw nabiera i ma fantastyczne czerwone oko :) Maly kanibal ;) ale jest grzeczna!

Gość tylko top chips
a co wkładałaś palca ? :classic_cool: a co takie piranie jedzą inne ryby czy jakąś karmę ?

Gość tylko top chips
widzę że jest także wyjątkowo mała 40cm !

Gość amegas
no ta ma dopiero 12cm! Zeby osiagnela rozmiary docelowe musi miec z 500l akwarium, przysiegam ze jak bym wygrala w totka zapewnilabym jej wszystko czego potrzebuje, ale nie stac mnie teraz, a nie chce zeby skarlowaciala. Ale piekna, prawda? Rece wkladam spokojnie, ucieka ode mnie. zywi sie czerwonymi robakami, kawalkami ryb (plotka, sledz ale surowy! badz jakimis innymi, w zoologicznym mozna kupic male stynki mrozone i jej podawac) oraz wszystkie zywe rybki rowniez