Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w potrzebie

Czy to może być ciąża??

Polecane posty

Gość w potrzebie

Okres miałam 29 marca, kochałam się z chłopakiem 6.04 i 13.04. Od dwoch dni dziwnie się czuje..Jakoś nie dobrze mi a piersi są coraz bardziej nabrzmiałe. w ostatnim miesiącu cykl miałam 27 dniowy, wcześniej 23 dniowy.Dodam że chłopak nie miał wytrysku we mnie, ale fakt robilismy to po dość długiej przerwie..więc nie wielka ilość mogła w jakiś sposób się wydostać..

Gość mlmlml
yeeeeeeeees :D

Gość snoop
może ale nie musi. :o

Gość w potrzebie
W zasadzie troche mnie to przeraza.. nie mam 17 lat, mam 23 ale kurcze pewnie zostanę sama z dzieckiem jakby co..bo chłopak mimo że chciałby mieć dziecko, ale jednka na swoje 24 lata jest wyjątkowo nie odpowiedzialny no i praca którą właśnie podjełam.. :((

Gość w potrzebie
A kiedy najwcześniej można wykonać test??

Gość w potrzebie
może zmierzę temperaturę jeśli jest podwyższona to będzie sygnał ostrzegawczy:P

Gość qwas
w dniu spodziewanego okresu. wcześniej może być niewiarygodny

Gość w potrzebie
mam 37,19.. nie stosuje metody termicznej ale zawsze miewałam 36,6.. a teraz przeziębiona nie jestem:((

Gość w potrzebie
i mam ból jak na okres..

Wnoskuje, że kochałaś się w 9 i 15 dniu cyklu, przy 27 dniowych cyklach masz szansę na dziecko. Możesz zrobić wcześniej badanie krwi Bhcg, Będziesz miała pewność. ale i tak odczekaj minumum tydzień od tego drugiegou stosunku. Testy ciążowe nie zawsze odrazu (nawet w dniu spodziewanej miesiączki) pokazują co i jak. Je kiedyś przy 28 dniowych cyklach robiłam test w 24 dniu i już bgyła kreska, ale znam dziewczyny, które testowały i 2-3 dni po i miały wątpliwości. Mi piersi odrazu nabrzmiały, więc chciałam wcześniej wiedzieć.

Gość qwas
a mierzyłaś wcześniej temperaturę?? A po drugie jeśli juz się mierzy to trzeba to robić rano przed wstaniem z łóżka o tej samej godzinie. W ciągu dnia temperatura wzrasta.

w drugiej połowie cyjlu temperatura zawsze jest ciutwyższa, więc to ciąży jeszcze nie wskazuje. Odczekaj jeszcze z tydzień i zrób sobie betę, jeśli koniecznie chcesz wiedzieć wcześniej. Z doświadczenia powiem, że często dziewczyny się same nakręcają, więc najlepiej spróbuj narazie o tym nie myśleć.

Gość w potrzebie
No tez tak myślę.. że za dużo myślę że a może.. i to nakręca lawinę tych urojonych objawów..

Gość w potrzebie
a poza tym on nawet wytrysku nie miał. ( chodz wiem że podczas mogą pewne ilości spermy sie uwalniać i on może nawet o tym nie wiedzieć)