Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w końcu ja sie doczekałam

Zrobiłam test i są 2 kreski

Polecane posty

Mam 31 lat ...okres spoznia mi sie od 4 dni ,wiedziłąm ze to dziwne gdyz codziennie bolą mnie przemiennnie jajniki i dzis zrobiła test Qwik...zrobiłam według instrukcji 3 kropelki i nagle pojawiło sie jedna kreska mniej czerwona druga bardziej ale nie wierze jeszcze w to nie bede mowiła nikomu chopakowi tez bo moze test sie myli

Gość Asienkaaaaa
grtulujeee kochana :*:) ten test sie nie myli ! sama dzięki niemu dowiedziałam sie ze jestem w ciązy :) uwazaj na siebie :)

Dzięki ale ja wcale nie czuje nic poza tymi bołami jak na okres i jajniki czuje ,jejku ile ja kawy wypiłam dzis...a może jeszcze kilka razy ten test wykonac ,nie wierze spełniłoby sie moje najwieksze marzenie:-)

Wiesz, z tego co wiem o testach to jeśli wychodzą pozytywne to się nie mylą, tylko jeśli jest negatywny to może się mylić. Kurcze, też chcę dzidzię już :) Ale ucieszyłaś mnie Twoim wiekiem, wiesz? :D

A zostaw sobie ten test na pamiątkę! Uwierz uwierz :D Jak widać marzenia się spełniają. Koniec z kawą kochana! Od dziś witaminki :P Duuuuuuużo zdrowia życzę i ślicznej pociechy.

Ja pierwszy raz sie starałam ,raczej może nie starałam ale powiedziałam sobie co ma byc to będzie,tymbardziej sie ciesze jeśli to prawda będzie ,straciłam bliskie osoby nie tak dawno dla mnie to cud ..zawsze chciałam mieć dziecko...poprostu nie wierze że może będę MAMĄ...TAK BYM CHIAŁA

Gość Asienkaaaaa
w końcu ja sie doczekałam a o jakiej porze dnia zrobiłas tescik i w którym jestes tygodniu ?:)

Właśnie ja nie wiem w którym tygodniu jestem ,okres powinnam dostać 12 kwietnia ,dzis po pracy kupiłam ten test i o 15.30 zrobiłam ten test,a jeszcze w pracy sprawdzałam czy juz mam okres nawet podpase nosiłam od kilku dni a tu nic ,ja nie wiem co dalej sie robi jeśli faktycznie jestem

ej spokojnie. Kup jeszcze jeden test i zrób go z porannego moczu jutro, choć zdaje mi się że na 99.99% wyjdzie pozytywny. Później zadzwoń i umów się do lekarza. I możesz iść oglądać małe buciki i ubranka :D

Gość Asienkaaaaa
w koncu sie doczekałam a kiedy wspolzylas to mniej wiecej latwo wyliczyc w ktorym jestes tygidniu :) wg mnie jestes w ciazy i to na 100 :) jeszcze raz gratki !

Głupio sie przyznac ale wsłzyłam prawei codziennie od poczatku całego cyklu

Gość joojjjj
idz na bete z krwi to się dowiesz wiek ciązy i potwierdzisz już bez wątpliwości - w każdym labolatroim, koszt ok 20 - 30zł, niemusisz być na cczo a wynik możliwy nawet po 4 godzinach - także ja na twoim miejscu bym poleciała jeszcze przed pracą!! ale jużteraz ci gratulluje bo testy się mylą ale w druga stronę więc myśle że napewno jesteś!! gratuluje i zazdroszcze :)