Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilllaaa

Nie potrafie sobie...

Polecane posty

Gość Lilllaaa
Kto wie. Moze proadzisz asobie szybciej niz ja. Moze nie masz takich oporow jak ja przed nowymi znajomosciami. Moze bedziesz potrafila od razu otworzyc sie na nowe rzeczy. Ja poki co nigdy na nikim sie tak nie zawiodlam. Nikt mnie nigdy nie zranil tak jak on. Ufalam mu bezgranicznie. Tylko moja kultura osobista nie pozwala mi go opisac różnymi epitetami mimo ze mam na to ogromna ochote.

Ze mna to cięzko jest.Ja ogólnie wszystko przezywam jak gówniara miesiącami,jestm słabiutka strasznie.A pozatym nie bardzo wiem gdzie poznać faceta który mi odpowiada,mam swoje wymagania.Ale cieszę sie ze mam przyjaciół.Mam nadzieje że Ty też ich masz.

Gość Lilllaaa
Mam przyjaciół. Wieszkoło mnie juz kreci sie kilku kolesi. Ale nic specjalnego. Chyba zbyt wybredna jestem ,ale przeciez nie zmusze sie do spotykania z kims kto mi wizualnie ni odpowiada. Facet musi mnie pociagac tak jak i ja musze sie jemu sposobac. Albo przeszkadza mi duza przepasc w wyksztalceniu np ja po studiach on po zawodówce. No nie potrafie sie zmienic tak jest. Czuje ze bede sama:(