Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cuddietako

DIETA Cud! Działa! Cos nie tak. Sprawdzcie sami!

Polecane posty

Gość cuddietako

Niedawno moja koleżanka które długie lata spędziła za granicą powiedziała mi że na diecie była, skąds sie o niej dowiedziała i stosowała ją, choc nie wierzyła w efekty. Przyjechała jak patyk!!!! Spróbowalam i ja, sądząc ze efekty bedą marne, nie wierze w takie pierdoły itp, no ale mnie przekonała. Mówie wam ludzie spróbujcie wystarczy tydzień ja stosować i ja miałam 6kg mniej a nie jestem osobą grubą. Juz na drugi dzień miałam 2 kg mniej! Może to dobór tych składników po kolei , nie wiem sama, ale jestem pod ogromnym wrażeniem. Bo można mega duzo jesc!!! Robcie co chcecie, ja polecam w kazdym razie Sniadanie: 2jajka ze szczypiorkiem, 2 kanapki chleba razowego z wędliną bez tluszczu, szklanka mleka lub herbaty 2gie śniadanie: Szprotki lub łosoś około 100g Obiad: 2pomidory, ogórek, ser topiony -3 trójkąciki, ciepła zupa, byle nie na tłuszczu Kolacja: Kebab lub inny posiłek typu fastfood!!! I to wszystko, wiem ze wydaje sie to bezsensowne, zwłaszcza z tym kebabem, a jednak! Jestem teraz taka szczuplutka A lato idzie, wiec moze jeszcze z tydzień

Gość jasne hehehe
szczególnie kebab na noc wskazany :P

Gość cuddietako
w miedzyczasie trzeba podjadac bob oraz te male kupki chomicze - wtedy efekty sa zarabiste

Gość tak oczywiście
a świstak siedzi i zawija ...