Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..mei..

Jutro planuję kupić... Ostatnie gorące rady mile widziane!

Polecane posty

Najdroższa... noooo opiekować się i troszczyć będę na pewno :) Wezmę pod uwagę tę radę, zwłaszcza że mam słabość do ciapowatych chomików :D

najdroższa----------> jak sie już musi wyrzucac kase na chomika to już jakiegoś super... najlepiej wytresowanego :D

Gość a mi kiedys
jeden chomik zjadl drugiego... a potem po tyg zdechl::( wczesniej razem zwiewaly z akwarium....szly se we dwa do drugiego pokoju wlazily na 2m szafe i zakopywaly sie w kwiatku.... kiedys pogryzly poduszke...

Gość 2 chomiki nie moga siedziec w
1 klatce, zagryzą sie, taka juz natura chomika. miałam akwarium 75 litrowe, ale chomik wyskakiwal, wsadzilam go do klatki to spac nie dawal, cała noc gryzł szczebelki :-/ wynosilam go do kuchni, zamykalam drzwi, a i tak slyszalam to gryzienie. nie kupuj chomika dlugowlosego, przyklejają mu sie kupy do siersci-ja sie na takiego pokusilam, blee. w ogole to odradzam chomika, krótko żyją, mój zyl 1,5 roku, chorował, miał łysa główke i łysą plamę na grzbiecie, zdychał kilka dni, tak mi go było żal, że od tamtej pory nie kupilam zadnego zwierzaka