Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatka 17

Mój paluszek mi niestarcza

Polecane posty

Gość Agatka 17

Mam problem, gdy zaczęłam się masturbować starczał mi jeden, nieraz dwa paluszki. Teraz robię to częściej ale mimo wszystko nie osiągam takiego samego rezultatu jak wcześniej. Wkładam do cipki już różne rzeczy, tusze do rzęs dezodoranty itd ale nic nie daje mi takiej przyjemności jak na początku mojej przygody z organizacją. Od czasu do czasu dojdę gdu wsadzę sobie coś do tyłeczka ale to już nie to samo :(((( Proszę dajcie mi rady jak dojść szybko i jęczeć z rozkoszy na maxa

Gość dr nauk wszelakich
jęczmień

Gość Agatka 17
???????????????????????

Gość Agatka 17
a co myslicie o termosie do kawy ?

\"przygody z organizacją\" jaką organizacją?:P

Gość Agatka 17
w oczekiwaniu na wasze odpowiedzi stanełam na glowie i przyjełam pozycje lotosu, celem - jak mawial moj mistrz jogi -naenergetyzowania punktów czakramowych umiejscowionych w ujsciu pochwy a takze na wypustkach palcow stop, w pozycji tej zamierzam dotrwac do rana a czytajac wasze odpowiedzi bede ladowac punkt 11 umiejscowiony na moim czole celem wzmocnienia energii odpowiedzialnej za gestosc wlosow pod pachami;odkad zaczelam stosowac wyzej wymienione cwiczenia moj zarost pod pachami przybral postac fryzury afro z wczesnej mlodosci Michaela Jacksona a doznania plynace ze stymulacji recznej łechtaczki (niestety nie mam faceta ) doprowadzaja moj organizm do okolo 50 - krotnych orgazmow w czasie jednej godziny, czego wam rowniez serdecznie życze :D

Gość Mamo to ja
Mam pomysł który gwarantuje niezapomniane przeżycia w bardzo krótkim czasie, otóż idziesz do sklepu i kupujesz orężadę, wypijasz ją a szklaną butelkę wsadzasz sobie w ci pe i później ją rozpie rdalasz, myślę że to ci wystarczy do zaspokojenia twoich potrzeb, miłej zabawy.

Gość Mamo to ja
sposób sprawdzony przeze mnie tyle że na odbycie a zamiast butelki zastosowalem kanke na mleko 10 l :D

Gość grazka zasmazka
a ja np kupuje dwulitrowa coca cole, lub pepsi i od razu wsadzam taka butelke w moją muszelkę tylko denkiem od butelki wsadzam, szyjka sluzy mi do trzymania