Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badaczfizyk

badacie ruchliwość plemników??

Polecane posty

Gość badaczfizyk

Ja to robię w ten sposób: spuszczam się na coś nieprzemakalnego i w miarę gładkiego np. panele, kafelki w łazience, potem flamastrem zaznaczam miejsce gdzie się spuściłem i przychodzę za ok 1h i mierzę linijką ile sie przemieściły. Mój rekord to 48cm, a zazwyczaj 25-35cm

Gość badaczfizyk
za to plemniki pana Waclawa przmieszczaja sie wprost z moich policzków do umywalki w ciagu 2 min.Ruchliwe stworki.Ale wręcz kosmiczna predkośc osiagają gdy umieszcze je pod językiem.Potrafia wprawić w ruch mój język jak nie przymierzając krecił młynka szabla sam pułkownik Wołodyjowski.Drga mi wtedy lewa powieka i spiewa mna caly głos "W stepie szerokim" :classic_cool:

Gość badaczfizyk
ten wyżej to podszyw. Pewnie koleś na litr spermy ma jednego zdrowego plemnika i z tego powodu popadł w kompleksy

Gość badaczfizyk
W przekonaniu, że od mojej misji zależą losy cywilizacji zachodniej i conajmniej polowy swiata arabskiego, zakradam się w przebraniu Tatusia Muminka do willi Przemysława Gosiewskiego i tam robię jego ochroniarzowi soczystego lodzika z gulgotem.:classic_cool:

Gość yyuygyhghjjhgg
Ja zauważyłem, że plemniki poruszają się w kierunku bieguna magnetycznego ziemi. Wie ktoś dlaczego tak jest?

Gość mrjaaaaaaaaaa
Wszyscy poszli zwalić konia, odpisza za godzine

Petunia ogrodowa Z Wikipedii Skocz do: nawigacji, szukaj Petunia ogrodowa Systematyka wg Reveala Domena jądrowce Królestwo rośliny Podkrólestwo naczyniowe Nadgromada nasienne Gromada okrytonasienne Klasa Rosopsida Rząd psiankowce Rodzina psiankowate Rodzaj petunia Gatunek petunia ogrodowa Nazwa systematyczna Petunia ×atkinsiana D. Don. Synonimy Petunia hybrida Galeria zdjęć i grafik w Wikimedia Commons Galeria zdjęć i grafik w Wikimedia Commons Petunia ogrodowa ,syn. p. zwyczajna (Petunia ×atkinsiana D. Don) – mieszaniec powstały ze skrzyżowania dwóch gatunków petunii: P. axillaris Jass. i P. violacea Lindl. Jej dzicy przodkowie pochodzą z Ameryki Południowej. Jest pospolicie uprawiana w licznych krajach na całym świecie jako roślina ozdobna. Odmiany o zwisających pędach, uprawiane zwykle w doniczkach i skrzynkach określa się nazwą surfini.

Gość grazka zasmazka
ojjjjj.... a ja kiedys w turcji kapalam sie w takim hotelowym basenie, i kurwa mac ktos tam w nocy sie sposcil, bo po powrocie okazalo sie ze jestem w ciazy. Z nikim nie mialam kontaktu, tylko ten basen gdzie tylu turkow tam bylo, Dzis klne, bo facet to swinia i spuszcza sie gdzie popadnie i te jego plemniki wchodza szybko jak to mozliwe