Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanawnierealnym

Dla niego rozszerzę nogi

Polecane posty

Ostatnio stwierdziłam ,że mam kłopoty psychiczne Mam męża ,dziecko i 23 lata.Dziecko ma 8 m mąż mnie kocha a ja jego hmmm chyba.Już nie jestem pewna czy to na pewno ten jedyny.Kiedyś tak myślałam a teraz jest inaczej(jesteśmy ze sobą 6 lat).Nie pociąga mnie już fizycznie tak jak kiedyś,nie przechodzą mnie ciarki jak mnie dotyka.Ostatnio zaczęłam oglądać telenowelę nie igraj z aniołem i główny aktor straszliwie mnie zauroczył.Zaczęłam o nim śnić ,myśleć,zapragnęłam go mieć,całować.Wiem ,że to nie realne ,ale właśnie chodzi mi o to ,że nie umiem sobie tego przetłumaczyć.Zawsze było tak ,że miałam faceta którego chciałam mieć.Nigdy nie miałam takich jazd a wręcz dziwiły i bawiły mnie sytuacje kiedy kobieta czy dziewczyna tak głupio się zachowuje ,a tu co?? sama się zachowuję jak kretynka.Myślę ,że nie chodzi o samego aktora ,oczywiście jest na maxa przystojny,ale jeżeli dołączy się do tego rolę jaką gra to powstaje ideał faceta (jak dla mnie).I właśnie tu jest problem .Zaczęłam porównywać do niego męża,gdy mąż mnie całuje wyobrażam sobie jego .Nawet zaspakajanie siebie i fantazjowanie o nim stało się dla mnie przyjemniejsze niż sex z mężem,który i tak nie ma tak ostrego temperamentu jak ja.Wszystko mi się pomieszało.Zapewne zostanę tu skrytykowana ,ponieważ ja też bym skrytykowała tak durną osobę ,ale nic na to nie poradzę.Proszę was o pomoc co mam robić.Dla czego takie rzeczy się ze mną dzieją.

Gość Merlin Czarodziej Wszechczasów
lecz się na głowę, tępa telewizyjna lampucero

chyba że zaczaruje mnie jakis czarodziej z kafe :) wtedy odstapie od swoich marzen i zrobie to z jakims kafeteriuszem,le musi byc przystojny przynajmniej na miare posla Gosiewskiego :classic_cool:

No tego się mogłam spodziewać.Nie ma tu mądrych i inteligentnych ludzi ,którzy wezmą problem bo moje zachowanie nim jest pod uwagę i doradzą??

Gość nie martw się....
ja się zakochałam w Edwardzie Cullenie

a wogóle to kiedyś ogladałam z wypiekami na twarzy i rekami w kroku każda prognozę pogody z udzialem Tomasza Zubilewicza :D

Gość nininininini
Kobito!Wyluzuj!Myślę,ze Ci przejdzie...

Boże ludzie ja mówię poważnie.Zdaję sobie sprawę ,że coś ze mną nie tak.Ale co ja mam robić.Iść do psychologa seksuologa.Czy naprawdę nie ma tu nikogo kto pomoże.

ninini no może mi przejdzie to zafascynowanie tym aktorem,ale bardzie martwi mnie to ,że mój mąż mnie już nie pociąga.Dopiero teraz zauważyłam ,że nie jest wcale taki przystojny namiętny itd.Nie wiem co w nim widziałam co mnie tak pociągało no nie wiem.Pewnie ten aktor to się tylko napatoczył nie wiem sama co mam myśleć.Ja rozumiem jakby 15 latka się zauroczyła ,ale ja jestem stara krowa i powinnam wiedzieć ,że to jest nie realne.

Pomoże ktoś??

mąż Cie nie pociaga,kochasz sie wjakieś aktorzynie...Jak Ci pomóc? Sama musisz to zglebić w sobie.Masz dziecko.Chyba w tej chwili najwazniejsza dla Ciebie istota.A na seks masz jeszcze duuuuzo czasu.Prawdiwa erotyka zaczyna siepo 30-ce

No ale jak mam być z facetem który mnie nie pociąga??To jakiś kryzys??To przejdzie??

Właśnie dziecko ja sobie zdaję sprawę ,że dla mojego widzi mi się nie mogę rozwalić rodziny.No ,ale ja nie wiem czy to jest nie normalne.Najgorsze jest to ,że nie wiem czemu to się dzieje.Nie poznaję siebie i jestem przerażona.Nie potrafię normalnie funkcjonować

Gość płaczesz też podczas
oglądania tego serialu ? Typowa baba z ciebie.Napisz do tego aktora list po autograf.

Gość Odbicia w witrynach
Widze, że każdy olał Twój problem, byłem w podobnej sytuacji dla tego myśle ze bylbym w stanie Ci jako tako pomoc.. tylko musisz sie tu odezwac i dac jakies namiary na siebie.. nie wiem, mail, gg co kolwiek, wtedy porozmawiamy, bo nie mam zamiaru tak przy wszystkich.

Gość zakochanadonieprzytomności
Potem ci napisze mój meil

zakochanawnierealnym@interia.pl

zakochanawnierealnym@interia.pl

to ma być razem nie wiem czemu tu się rozdziela

Gość Odbicia w witrynach
słonko a skad mam pewnosc, ze Ty to Ty? masz pomaranczowy nick.. ktos mogl sie podszyc, watpie abys taki mail miala o_O

Gość Odbicia w witrynach
ale zaryzykuje. mój mail to hapaj.dzide@poczta.onet.pl odezwij sie prosze~!~~