Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojoj tragedia

Pilnie potrzebna pomoc osoby znającej się na komputerach

Polecane posty

Gość ojojoj tragedia

Witam wszystkich, mam mały problem z nagrywarką w laptopie, a w zasadzie duży ale do rzeczy... nie mogę niczego nagrać ani odczytać żadnej płyty, wiem, że jest sprawna, bo byłam z laptopem jakieś dwa tygodnie temu w serwisie i wtedy bardzo miły Pan zrobił coś ze sterownikami, zajęło mu to może z dwie minuty, udało mi się zgrać wtedy jedną płyte i potem stało się dokładnie to samo co wcześniej, wie może ktoś co mogę zrobić? Zrzut z ekranu tutaj: http://w684.wrzuta.pl/obraz/7SzNvy5tstH/screen Z góry dzięki za pomoc.

Gość hscfgvqeul
o boziu, tez masz viste :O sluchaj, a nie masz plytki ze sterami? do laptopa powinna byc dolaczona. wrzuc ja i zaznacz opcje napraw a i jeszcze jedeno sprawdz czy nie masz SYMULACJI ustawionej w ustawieniach nagrywania

Gość lawista
Wyjeb vistę, ten szit się do niczego nie nadawa...

Gość ojojoj tragedia
No jest vista.. i pilnie muszę coś nagrać na płytę i niestety :( W viscie nie ma płyty jest plik recovery ale nie chcę przeinstalowywać całego systemu. Osobnej płyty ze sterownikami też nie mam. Symulacji nie mam, tak poza tym nawet nie czyta płyty więc pojęcia nie mam co zrobić...