Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamara26

mój chłopak jest beznadziejny, czas to zakończyć

Polecane posty

Gość tamara26

Ja chciałabym się już ustatkować, mieć dzieci, ale nie mamy gdzie mieszkac na razie i jak ja mu mówię o ślubie, dzieciach, on na to "to daj mi kasę" albo "daj mi kase na kupno mieszkania". Ja pierdolę, ma już dośc nieudacznika, w dodatku nie lubi się bawić, bo nie umie tańczyć, i nigdzie nie wychodzimy, bo woli leżec przed TV. Co ja w nim widziałam???!!

Gość Lustranka
A dajże ty mu spokoj, po co ma skakac jak debil na parkiecie, dorosly jest, no ma racje, chcesz zeby na wszystko zarabial??

Gość tamara26
to co ja z nim będę robiła po ślubie, jeśli się już wreszcie dorobimy?

Gość tamara26
no przeciez nie bedziemy wiecznie sie bawic na festynach 😭

Porozmawiaj z nim szczerze,powiedz mu co o tym wszystkim myślisz i co uważasz,chociaż może być trudno go zmienić,widocznie już taki jest. Nie możesz zmienić w nim wszystkiego,bo on nawet tego nie zrobi, pójdź na ustępstwa i się jakoś dogadajcie.Powiedz mu jakie chcesz mieć życie,a jeśli chociaż w połowie Ci nie będzie umiał tego zapewnić to go zostaw. Bo w końcu od tego są faceci,aby zarabiać.Zrób co uważasz za stosowne, ale jeżeli mu na Tobie zależy to powinien również zmienić się dla Ciebie. Bo dłuższe bycie z nim raczej nie będzie miało sensu jak się nie będziecie dogadywać.Pozdrawiam :P

Gość bedziesz mu jeczec truc i
mendzic

Gość tamara26
ja nie truje :o co najwyzej zaprosze rodzine i wszyscy razem tlumczemy mu do glowy ze jest taki i taki :P

Gość o moj boże to o moim facecie
dokąłdnie to samo napisałaś jest z moim ale jestem w szoku! moj facet ma 27 i to samo nie ma żadnych zainteresowań, biedaczek niby tyle pracuje a ciagle ma długi, wiec o tym żebyśmy mogli wspolnie odkładać kase na przyszłość mogę zapomnieć, o dziecach też, wystarczy że on juz zachowuje sie jak dziecko. Tańczyć też nie chce, popłakałam sie przez niego na weselu bo jak prosiłam zeby choć raz poszedł ze mną na parkiet to zachował sie jak gbur, nie bede nawet szczegółów przytaczać. Całe szczescie mam przyjacioł na nich zawsze mogle liczyć, ale w koncu chciałabym sie ustatkować... a tu planów nawet nie ma. Ale jestem beznadziejnie zakochana i nie potrafie go zostawić..

A ja myslalam, ze sa po to, by dzielic sie z nimi radosciami i smutkami i wzajemnie sobie zycie upiekszac... dobrze powiedziane aż się miło czyta ...:)