Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o mores

Zdajecie sobie sprawę, że większość ludzi

Polecane posty

Gość o mores

tu przebywających ma różnego typu zaburzenia osobowości ?! wypowiadają swoje chore twierdzenia co przykłada się do poglębiania spaczeń u osob troche bardziej normalnych :o Czy tu nie ma jakiegoś naczelnego psychologa procz moda, ktory by modyfikowal te wypowiedzi albo chociaz dawal komentarz pod kątem psychiatrycznym ?:P

Gość o tempora
tylko gdzie znalezc wykladnie normalnosci?

Gość o mores
oprocz nerwicy, psychoz, paranoi raz na tydzien jestem zdrowa jak ryba :P no dobra nieokreslone leki w nocy :P o tempora - wykladnia normalnosci jest to ze umiesz sie zdrowo zachowywac wsrod innych i w roznych sytuacjach

Gość o tempora
to dwa pytanka: a) co znaczy "zdrowo zachowywac"? b) umiec, to nie znaczy robic to. CZyli wystarczy, ze umiem "zdrowo sie zachowac", ale nie musze tego wykorzystywac w praktyce?

Gość o mores
1 np ze nie robisz tego co robi mniejszosc , czyli np kradnie albo wszczyna awantury 2 generalnie w miare inteligentny czlowiek gdy posiadzie jakas wiedze umie vzyli chce ja wprowdzic w czyn, malpy tez umieja wiec czemu nie ?

Gość koliianka
kolejna niedouczona dzikuska:D

Gość o mores
na przykład ja często porankami pakuję sobie w odbyt dorodnego ananasa w całości. Nawet mam już stalego którym się ciągle posługuję którego nazwałam "Jerzy". Zastanawiam się czy to nie jest chore bo inni wolą zadowalać się ogórkami i cukiniami a ja poszłam w egzotykę.:classic_cool:

Gość Tony jest wielki
ja natomiast uwielbiam dyndać sobie z rana na dorodnym krzaku herbaty indyjskiej, powtarzając "keep smiling" :D i co? dziwna jestem?

Gość o mores
Mialam luz do momentu jak nie poznalam 3 osoby z tego miejsca :P nie sprawa tyczy sie co kto mowi robi we wlasnym zaciszu domowym, tylko czytajac co niektory wypowiedzi na tym forum wieje ostrymi zaburzeniami i nikt mi nie powie ze ci prawiczki czy laski tkwiace z kolesiami ktorzy je psychicznie molestuja zdradzaja czy co jeszcze, sa zdrowi

Gość Kot Pali Głupa
Ale jakiego psychologa? Psychologowie w wiekszosci maja powazne zaburzenia osobowosci. Poza tym jak sie tak przyjrzec to wiekszosc uwazanych za normalnych ma duze klopoty z osobowoscia tyle ze nie zawsze to widac, zwyczajnie kwestia zaburzen.

Gość Kazdy ma jakies....
Jedni sa wytresowani przez rodzicow i spoleczenstwo a inni zyja na luzie robia i mowa co chca.

Gość Kot Pali Glupa
A zdarza sie i tak, choc nader rzadko ze ktos jest wychowany przez rodzicow, a nawet niewychowywany ma wiecej taktu oglady i kultury niz ten szkolony, a w idstocie zdziczała jednostka z wyuczonymi konwenansami.

ja mam nerwicę natręctwo i sie tego nie wstydzę oprocz tego jestem normalna, chyba, że leworęczność to też jakieś zaburzenie:D

Gość Kot Pali Głupa
No leworęczność wskazuje na wczesne porąbanie