Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona jaaaaaaaaa

Co zrobić-doradzcie..

Polecane posty

W poniedziałek, było okej.. kochalismy się, we wtorek pisalismy eski, napisal ze ma trochę pracy i nie możemy się spotkać, w środę pisalismy. Jeszcze w nocy w środę napisal eska, że bedize potrzebował mnie. W czwartek rano odpisałam, nie odpisał, potem wieczorem puściłam sygnałka, nawet nei odpuścił, teraz znów sygnalka puściłam, milczy. co robić z takim facetem??

Nie dzwonię do niego.. kontaktuje się przez eski i sygnałki.. normalnie:) Albo spotkania..

Doradzcie

Nie mogę zadzwonić.. bo pomysli że antrętna jestem.. myslałam raczej o napisaniu eska.. z zapytaniem o co mu tym razem chodzi?? albo milczeniu, chodz nie ukrywam ciękzo mi byłoby milczeć(bo go niestety kocham)

Gość alison11
juz dałaś dupy to do niczego więcej potrzebna nie jestes. Moze niedługo znowu zachce mu sie podupczyć to się sam odezwie

Moment byłam z nim kilka lat..

Gość alison11
dobrze napisałaś byłaś, już nie jesteś:) podjał decyzję za was dwoje

I czasem mam wrażenie że on wie że ja go kocham i ze nazbyt dużo sobie pozwala:((Ale tak ogólnie jets okej, mimo tych chwil kiedy potrafi się nieodzywać itp:(

Jak Cie kocha to dlaczego mialby pomyslec, ze jestes natretna? To chyba normalne, ze chcesz wiedziec o co chodzi, ze sie o niego martwisz, troszczysz... W jakim jestescie wieku?

To co mam robić.. jak reagować na takie sytuacje??milczeć??

Mam 22 lata, on 23 jesteśmy razem już jakieś 4 lata..

Mówi że chciałby być ze mną.. że mnie kocha. i inne bzdety.. a potem milczy:P

Gość JAK SIE MOZNA z kims konta
kontaktowac przez sygnałki? nauczcie mnie. autorko masz moze 16 lat?

Czasem mam już dość.. bo czuje że on odzywa sie jak mu sie zachce napisać do mnie..To takie toksyczne.. nie czuje sie bezpieczna, bo jednego dnia jest, a nastepnego milczy..

No bo czasem anprawde nei ma o czym gadać.. to sygnałek aby o sobie przypomnieć..

Wedlug mnie nie ma lepszej rady niz szczera rozmowa... Powiedz mu, to co czujesz co myslisz o takich sytuacjach. Faceci czesto nie zdaja sobie sprawy z tego jak ich zachowania odbierane sa przez kobiety. Jestescie ze soba dosc dlugo, wiec powinniscie umiec ze soba rozmawiac- dobra komunikacja jest bardzo wazna w budowaniu trwalego zwiazku.

Ale on jest typem człowieka, który lubi chadzać własnymi ścieżkami.. i Nie znosi jak ktoś mu cos narzuca.. nie ukrywam jest cholernym egoistą..I jeśli wyjadę z taką gatką to powie że marudze i że mi to nigdy nic nie pasuje..

Nie wiem , wiele razy dal mi odczuć że naprawdę kocha.. Ale ja już czasem nei mam sił.. bo też Go kocham tylko to taki cudak..

Jak mówie że to i to mi nie pasuje to zmienia to..ale te sygnałki to inna bajka.. Bo on milion razy mówił że on wie że wsyztsko u mnie okej, jak nic nie pisze.. i to że nie pisze to nie znaczy że o mnie nie pamięta.. Ale nie chce mi się w to wierzyć..

To, ze jest egoista mozna wywnioskowac juz na podstawie Twojego pierwszego posta... Wydaje mi sie, ze skoro on teraz juz tak sie zachowuje, to nawet nie masz co myslec o budowaniu z nim wspolnej przyszlosci, bo miedzy wami moze byc juz tylko gorzej...- wiem, ze nie sa to mile slowa, ale mam takie odczucie... Szkoda marnowac zycie, wszystko jest jeszcze przed Toba🌻

Gość czarny kotekPP
słgnałki??????????????????????? ile Ty masz lat??? bez przesady, dziewczyno otrzasnij sie, zadzwon do niego, i wprost zapytaj a nie sie czaisz!! jakbym ja myslała że kazda osoba do której zadzwonie pomysli ze jestem natretna, mogłabym wyrzucic tel za okno!!!

To moze powiedz, ze dla Ciebie duzo znaczy gdy napisze nawet krotkiego smsa... Nie wiem co innego moge Ci doradzic...

Gość
Na sygnałki nie odpowiadam, smski wkurwiają. Babki co puszcza sygnałki nie traktowałbym poważnie.

puściłam sygnałka, nawet nei odpuścił, teraz znów sygnalka puściłam, milczy. co robić z takim facetem?? lepiej sie zastanowic ? co on ma poczac z taka sygnalizatorka ? :p

jeśli puszcza sygnałki to traktuje cię jak mój syn mnie. Na cholerę ma racić kasiorkę na rozmowę, jak tato ma nowy telefon i zaraz zadzwoni i spyta co się dzieje.

Gość ja na twoim miejscu
dalabym sobie na razie spokoj, jakos przemogla sie i nie odzywala sie, poczekaj az on sie odezwie

Ale on sam puszczał te sygnałki...od zawsze tak było... bylismy pokłoceni jakis czas.. dość długii.. zaczął się pierwszy odzywać.. włąsnie puszczając sygnałki na które początkowo nie reagowałam, potem zaczął pisać prosic przepraszać i okej..