Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do 200zl

Nie moge znalezc sukienki na slub - jestem gosciem

Polecane posty

Gość do 200zl

Za 2 tygodnie ide na wesele - jako gosc. mam 24 lata. wczoraj chcialam kupic sobie jakąs sukienke na ta okazje, przeszlam kilka sklepow typu orsay, reserwed, h&m itp. i zadnej sukienki na taka okazje nie znalazlam., czy ktos z was widzisz gdzies jakas kiecke najlepiej do okolicy kolan i do 200zl? Podajcie prosze nazwy sklepow, jesli to wam ulatwi chodzi o bydgoszcz. dzkieuje

Gość ja widzialam
na allegro,luknij,fajne sa.takie koktajlowe.czasu malo,radze sie spieszyc,ale dziw ze nie znalazlas nic do tej pory..

Gość do 200zl
ale ja nie chce kupic sukienki na allegro!!! bluzke czy rajstopy moge ale nie sukienke, taką to trzeba przymierzyc

Gość ja widzialam
hmm ja kupilam w zeszlym roku 2 sukienki na allegro wlasnie.jedna przyszla taka opieta na mnie,ale bylo ok.druga sliczna,wiazana za szyja,podobala sie wszystkim wygladalam rewelacyjnie.no jest ryzyko,ale o ile to nie jest suknia slubna na allegro,to na wesele mozna zaryzykowac ;) tym bardziej widzisz ze czas Cie goni... pojedz do wiekszego miasta i poszukaj w salonach z kieckami.

Gość do 200zl
wiekszego niz bydgoszcz?

Gość ja widzialam
pojedz do trojmaista poszukaj tam.albo jestes taka wymagajaaca ze nic Ci sie nie podoba.. nie wiem,ale 2tyg to malo czasu,radze jechac od razu,albo postawic na allegro.uszyc juz nie zdazysz.

Gość mnie mnie mnie
ej ty chyba nie wiesz ze bydgoszcz jest miastem wojewodzkim i ma w przeliczeniu na osobe w polsce najwiecej hipermarketów :P po co do trojmiasta, znajdzie cos na pewno :)

Gość okularnica....
nie chodź po sklepach firmowych tylko raczej po małych prywatnych sklepikach;

Gość do 200zl
emilcia faktycznie ta mi sie podoba ale szkoda ze na alllegro

ja ja chyba zamowie ja potrzebuje sukienki na komunie chrzesniaka tez mam pewne obawy bo nigdy nie kupowalam sukienek na allegro ale tam masz dokladna tabele rozmiarow ja juz sie pomierzylam i chyba jednak zaryzykuje. zreszta jesli kupujesz w opcji kup teraz masz prawo wymienic na inny rozmiar