Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pedał rowerowy

Poszukuję kompanki do wyprawy rowerowej.

Polecane posty

Gość Pedał rowerowy

Trasa - Bałkany. Dalej - wokół Morza Śródziemnego, czyli zachodnie wybrzeże Turcji, libia, Maroko aż pod Cieśninę Gibraltarską. Następnie promem do Hiszpanii a potem na północy wschód - powrót jak po sznurku - do kraju. Czas trwania podróży - około sześciu miesięcy. Proszę się zgłaszać. :)

Gość Luśka W.
A co z tą pielgrzymką do Santiago de Compostela? Odbędzie się przed, czy po tej rowerowej wyprawie?

Gość Luśka W.
Jeżeli miałyby być namioty i śpiwory to ja się nie zgłaszam, pomimo tej zakusy w postaci Santiago de Compostella.

Może być i Miriam, dlaczgóż by i nie Miriam? Byle sympatyczna, ładna i z poczuciem humoru... ładny :p

Gość Daleko na wschodzie
siemka mam rower, namiot i chęci :) to kiedy ten wypad?? skąd jesteś??

Gość Luśka W.
Namioty już zaliczyłam w odpowiednim wieku. Teraz preferuję solidniejsze kwatery.

"Może być i Miriam, dlaczgóż by i nie Miriam?" W sumie.... Miriam bardzo by pasowal/pasowala do Twojego nicka Stanowilibyscie zgrabny tandem, Drogi Pedale:p No i jednak - co meska sila miesni, to meska... mozna zajechac na koniec swiata:)

Gość Daleko na wschodzie
wiem ile to jest kilometrów ?? to jest 80 dni pedałowania po 100 km dziennie jaki przewidujesz koszt takiej eskapady?? a apropo majówki lecimy ekipą na jurę :)

Gość tak tak tak tak
Zal mi ludzi,ktorzy zupelnie nie orientuja sie w kulturze spolecznej. Pewnie powiedzenia: Kopernik tez byla kobieta, tez nie rozumiesz? Miriam to shemaile, z pewnego programu telewizyjnego, ignorancie. Wszyscy rozumieja zart, tylko nie ty. Pomysl, ze to jednak z toba cos jest nie tak.

Gość Luśka W.
Ja też nie zrozumiałam żartu, więc nie wszyscy. Niektórzy znają niewiele programów telewizyjnych. A ta/ten Miriam to jakaś hermafrodyta, czy jak to jest pokazane?

Dlatego nie poddajac sie trendom slusznie zalozyles z gory, iz chodzi o kompanke a nie kompana... Ale dzisiaj juz nic nie jest takie samo jak kiedys...sa sposoby, aby zawrocic w glowie nawet najbardziej konserwatywnemu milosnikowi jazdy na ramie. Dobrze sie maskuja. Ot, co... A bez prawidlowej orientacji kierunek, w ktorym bedziesz sie posuwal, Drogi Pedale, moze ulec nieoczekiwanym zwrotom. Cel podrozy jest jednak najwazniejszy:)

"Zal mi ludzi,ktorzy zupelnie nie orientuja sie w kulturze spolecznej." Nie przesadzalbym jednak z klasyfikacja gatunkowa. Stane w obronie...kultury:) Moze bezpieczniej pozostac przy okresleniu: kult? spoleczenstwo sie nie obrazi, mam nadzieje:)

Gość Luśka W.
Do kultu można jeszcze podczepić subkultury i kulturę masową. Wtedy kultura się obroni. :)

Gość Luśka W.
znaczy zaliczyć do tego samego zbioru przeciwstawnego

Gość Obrarzone społeczeństwo
Ja bym nie ryzykował takiej tezy.

Gość Luśka W.
Szukanie to świetny forumowicz, a Ty pewnie miałeś niewątpliwa przyjemność czytać jego celne posty na licznych topikach Retro. Dodam, ze od roku jestem fanką jego kokieteryjnej twórczości :) Szukanie, należy się kwiatek :P

Gość Luśka W.
oczywiście chodziło mi o twórczość KAFETERYJNĄ Szukania, a nie kokieteryjną :D

Gość Luśka W.
No cóż, widać on ma lepszą pamięć niż Ty :P

Gość Szukanie całego w dziurze
Zakładając, że ja w ogóle mam jeszcze jakąś pamięć.

Gość Luśka W.
:D

To była konstatacja o charakterze żałosnym. Jajec z pogrzebu proszę nie wyprawiać.

Gość Luśka W.
:D :D

Sadystka...