Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dingosikea

Od picia wody z cytryną szybciej się chudnie!

Polecane posty

Gość Dingosikea

Pije wode z cytryna codziennie po dwie szklanki rano przed posilkiem i po poludniu i powiem wam ze szybciej chudne!!! Nie wiedzialam ze tak to dziala. Schudlam juz 2 kg w ciagu miesiaca nic w sumie specjalnego nie robiąc.

Gość aregonta
dobrze spróbujemy

Gość SoprannoMorelko
Ja pije tak wode z cytryna juz pare lat zawsze rano. Nie wiem czy sie chudnie ale na pewno oczyszcza to z toksyn. Kiedys czytalam ze warto pic szklanke wody z cytryna rano zaraz jak sie wstanie z lozka bo oczyszcza sie organizm i skora ladniejsza jest. Dodatkowo na skore mowia zeby jesc rzezuche

Gość ghhhgggggghhhhhhhh
wrzucacie plasterek?Czy wysiskacie sok?

Gość aregonta
ma być woda przegotowana czy może być mineralna ?

Upadły moje przekonania! :O Ja piłam wodę z cytryną na zapalenie pęcherza. Ale skoro tak... piję już siemię lniane, koktajle witaminowe, ocet jabłkowy....to i wode z cytryną też mogę chlać I tak nic z tych rzeczy mi nie pomaga :P

slyszalam, że octu nie powinno się pić:/cholernie niezdrowo. A moja kumpela pije po prostu sok z cytryny- ale przez slomkę, bo strasznie niszczy szkliwo.

no przecież mnie nie pogięło, zeby czysty ocet pić:P Rozpuszczam łyżeczkę w szklance wody i dopiero chlam:)

Gość ajdoiw
ja kiedyś piłam Wyciskałam sok z połówki cytryny, dolewałam do połowy szklanki wody i zostawiałam tak na noc. Rano dolewałam wody do pełna i piłam na czczo, pół godz przed jedzeniem. hyba musze do tego wrócić :)

Gość ajdoiw
*chyba :D literki mi się przycinają :O za dużo jedzenia pod klawiszmi ;)

Gość gość
To naprawę pomaga ja dzięki temu ze piję tą wode z przegotowaną wodą i 2 łużkami stołowymi cytryny nie jem słodyczy to schdłam 2 kg w tydzień !!