Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pustka w glowie

kurcze dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość too mooze
kup jej malutkie złote kolczyki, jesli jeszcze nie ma uszu przekłutych....

Gość wezwijcie lekarza
mini wózek na zakupy

juz troszke mi swita w głowie :D w sumie kolczykow niema, konia na biegunach tez nie, mini wozka tez nie, ma miesie ale nie takiego wielkiego:D dziekuje kobietki wiedzialam ze moge na was liczyc:D

musztarda to zly pomysl z tymi kolczykami?? laura jeszcze nie ma przekutych uszu. nie wiem czy kupic jakas zabawke czy cos sentymentalnego np. zloty lancuszek???

Gość fwrfwerf
Sądzę że pierwszy tekst o kolczykach to złośliwość i podpucha ze strony "too mooze".

moze i zlosliwosc:O:O ale jakby mala miala uszy przekute to czemu nie ?? bym jej kupila te zlote kolczyki , moja kuzynka dla 8-miesiecznej corki przekula uszy:O:O

Kobietki, ja w zeszłym roku na roczek chrześniaczki nie wiedziałam absolutnie co kupić, na sam koniec stanęłam przed wyborem: albo fotelik(taki wysoki składany)do karmienia z którego po rozłożeniu można zrobić biurko, albo złotą branzoletke dla niuni!! W ostateczności wprost zapytałam się mamusi mojej chrześniaczki i kupiłam nic innego jak kolczyki, malutkie złote kuleczki!!! Chrześniaczka w dzień po roczku miała przekute uszka i wydaje mi się to bardzo dobry pomysł:)

szczesliwa ja tez chcialam kupic jej taki fotelik ale nie dawno kupili , pozniej myslalam nad rowerkiem tez kupili nie dawno:O pozniej chcialam kupic jej zloty lancuszek ale tak sobie pomyslalam ze ten lancuszek by tylko sobie gdzies lezal , jakby go nie zubili ewentualnie by zalozyla jak troszke podrosnie. kolczyki nie glupi pomysl ....sama nie wiem:(

Wiesz, ja na chrzest kupiłam złoty pierścionek dla mojej niuni, z wygrawerowaną datą jej chrztu, na pewno długo go jeszcze nie założy, ale będzie miałą pamiątkę na całe zycie:)

Gość Marta1979....
Ja kupilam chrzesniakowi zloty lancuszek i kurde okradli siostrze mieszkanie i zabrali cale zloto :(

Moja córcia właśnie na roczek dostała od chrzestnej piękne złote kolczyki ( mimo tego ze uszu nie miała jeszcze przebitych). Jak przyszedł odpowiedni moment i się zdecydowaliśmy ( w wieku 2 lat) kolczyki były jak znalazł.

Jasne, zawsze to pamiątka na całe życie, z ciuszków wyrośnie, zabawki się popsują, a kasa się rozpłynie. A tak to na zawsze będzie coś miałą:) POZDRAWIAM!!!