Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaldfgrs

chcialabym sie znim przespac

Polecane posty

Gość malaaldfgrs

znam pewnego faceta z widzenia ma kobiete i dziecko ja rowniez mam meza i dziecko zauwazylam ostatnio jak znia byl to patrzal sie na mnie wrecz zjadal mnie wzrokiem mlody facet ok 30lat zadbany widzialam jak sie na mnie slinil ,mi tez sie podbal ,ostatnio widzialam go tylko z synkiem tez mnie wypatrzyal w markecie i uwaznie mnie obserwowal a kiedy sie mijalismy usmiechnal sie ..czy to cos znaczy??myslicie ze bedzie romans tak niby jak??? mamy sie poznac???

Jeżeli chcesz go poznać, to podejdź do niego i się mu przedstaw. Potem spróbuj nawiązać rozmowę.

Gość malaaldfgrs
niby tak ale jak mam to zrobic jak jego zona pracuje w realu w eurobanku i jest zawsze w poblizu i prawie zawsze jest z nia

Gość Napoleon_rozdarty
A moze patrzy sie z politowaniem i sie nie slini tylko z trudem opanowuje odruch wymiotny :P ;)

Gość anna516
Dlaczego takie jak ty chodzą po tym świecie!!Szmacisko i tyle!

Gość Madzialenka21
Moja droga najpierw podejdz i zagdaj z nim!:P tylko w ogole sie dziwie jak kobieta w twoim wieku moze zachowywac sie tak jak nastolatka!:P pytasz sie nas o zdanie czy masz zdradzic czy nie.... to smieszne!!! ty masz tyle lat ze sama powinnas decydowac o tym co chcesz zrobic a nie sluchac opini innych ludzi...

Gość Madzialenka21
ja potrafie każdego zakręcić. w tym miesiąc może będę miała setnego partnera:P postanowiłam że wtedy poszukam stałego zwiążku i zakończe przygody. i ten nr 101 będzie na całe zycie:}

Gość FFFF
znaczy:) tak sie zaczynaja takie znajomosci..... od patrzenia od usmiechania:)

Gość Madzialenka21
ehhhh ja tego wyzej nie napisalam...zalosne ze ktos mu sie pod kogos podszywac zeby napisac troche "o sobie" =/

Gość Madzialenka21
i taki pan matejko co tylko usmieszki umie wklejać a nic ciekawego do powiedzenia nie ma:/ a te podszywy to beznadziejne są. ja potrafie się podszywać o wiele lepiej. często to robie i moje podszywy się ludziom podobaja, smieją się i nabierają:) a te powyżej to żal.pl