Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert 288

pytanie o napoje na randce

Polecane posty

Gość robert 288

czy jak ide na randke, nawet taka mniej formalna, a wiec na spotkanie na miescie z dziewczyna ktora mi sie podoba, albo, jak sie umawiamy na piwo, a potem na miejscu ona zamawia sok, to czy ja moge zamowic sobie piwo, czy to bedzie nietakt ?

Gość zeddd
zamów sobie winiucha !

Gość mAAgdaleNNNa
albo oboje pijecie alko albo oboje nie pijecie...tak uwazam

Gość robert 288
czyli jak ona wziela sok, a ja piwo (bo w koncu umawialismy sie na piwo, i dlatego nie przyjechalem samochodem, ) to zrobilem nietakt ?

albo oboje pijecie alko albo oboje nie pijecie...tak uwazam uzasadnij ? Kolego dlaczego nie takt ? Tym bardziej ze umawialiscie sie na piwo :) Wiec kolezanka strzeliła gafe i wzieła sok :D Na marginesie :) Pijesz co chcesz i co lubisz :D

Gość mAAgdaleNNNa
bo alko dosc czesto powoduje skrzywienie rzeczywistosci ( u mnie nawet po jednym piwie jestem jakas taka bardziej wesoła) i albo obojgu sie ta rzeczywistosc troche skrzywi, albo lepiej aby sie żadnemu nie skrzywiła...mowie tu o sytuacjach tylko na pierwszych randkach,....potem to juz jak kto woli :))

magda ale my rozmawiamy o nie takcie :P za bardzo nie widze nie taktu u kolesia , skoro kupił sobie piwo a tym bardziej jak sie umawiali na owo spozywanie :P

Gość wiosenny powiew
możesz zamówić sobie piwo pod warunkiem że później ona nie będzie musiała Cię z lokalu wyprowadzać :)

Gość pluuum
kosmicznie...dziecko drogie...NIETAKT...łacznie osiołku...

Gość mAAgdaleNNNa
nietakt to chyba raczej nie był, ale z doswiadczenia wiem ze nalezy bardzo uwazac na alko na randkach...:))

kosmicznie...dziecko drogie...NIETAKT...łacznie osiołku... zgadza sie ;) ps. co am zrobic bys mi wybaczyła ? :P

Gość pluuum
juz ci wybaczylam:)pozdro:)