Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym go miec

Jakto ugryźć?????

Polecane posty

Gość stadna_krowaaa
Bylam, zobaczylam, poradzilam i uciekam, bo szkoda marnowac czasu na takie jak ty...co masz na mysli spodziewalas sie lepszych porad, ktos ci ma podrzucic gotowe rozwiazanie, a moze najlepiej chciaalbys aby jakas poszla zagadnela chlopczyka, wsadzila mu karteczke z twoim nr a on za pare dni bedzie dzwonil do ciebie z bukietem czerwonych roz, z wypisanym na czole i love you, powiem ci szczerze jestes bardzo naiwna i glupia jak na swoj wiek, no i szkoda mi dzieci, boze jaki ty im przyklad bedziesz dawac....

Gość chciałabym go miec
już myśłałam żeby zostawic tam swój telefon, niby przypadkiem... Jest tylko prawdopodobieństwo 1:3, ze zostanie w jego rękach :o

Gość chciałabym go miec
mogłabym tez poprosić go o pomoc, zapytac o coś, ale o ile jeszcze niedawno zrobiłabym to zupełnie naturalnie to jakoś coś mnie powstrzymuje, nie chce zeby pomyśłał że sie narzucam Może by się trochę podtopić ;) ;) :) :)

nie dawaj mu numeru telefonu...niebezpieczne po prostu zapytaj kiedy konczy pracę i zaproponuj wspólną kawę.. Generalnie strasznie chyba nieśmiala jesteś , odważnie dziewczyno. Po kawie będziesz wiedziała czy facet wart jest grzechu....czy totalny debil tylko dobrze wygląda.

Gość Glupie gadanie
PO co zostawiać swój telefon co to da? Skoro on ma być taki bezpośredni a ty sięcykasz to daj mu ten telefon, zrobisz gest... ale widać że ty nie wiesz czego chcesz, wstydzisz się jego. Daj sobie spokój dziewczyno pomyśl o swoim dziecku, zastanów się przez chwile bo potem będziesz żałować.

Gość chciałabym go miec
jak po co??? Gubię telefon,. wracam z "wywieszonym jęzorem", zrozpaczona szukając zguby i ON mi go wręcza. Jest powoód do rozmowy, jest powód do jakiegokolwiejk gestu wdzieczności. Tylko co bedzie jak telefon weźmie kto inny...

Gość blondyneczksqw
zazdroszcze ci dzisiaj tez idziesz na basen?

Gość chciałabym go miec
jak codzień :)