Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waniliowa mandarynka

Mój facet uważa,że wszystko inne jest wazniejsze...

Polecane posty

że znajomi,koleżanki,czasem gra komputerowa...wszystko tylko nie on.Mieszkamy daleko od siebie,oboje pracujemy,więc na jakąkolwiek rozmowę czas mamy dopiero wieczorami i wtedy się zaczyna...Jeśli nie mogę wejść na gg czy Skypa,bo mam gości,robię coś pilnego zaraz strzela focha,że wszystko się liczy tylko nie on..Co zrobić?

może faktycznie poświęcasz mu za mało uwagi i czuje się odrzucony??????

a może to on nie znajduje czasu ale tego nie dostrzeg... i zwala na ciebie kiedy ty faktycznie nie mozesz z nim pogadac....?

wydaje mu sie ze wszytsko jest ok.... robi to, tamto, lata tu i tam... i w końcu znajduje troche czasu dla ciebie na rozmowe... ale ty nie mozesz to zrzuca na ciebie.. jak już mowilam..:) ale nie dostrzega tego ze Ty masz praktycznie cigale teen czas... coś w stylu, że na każde jego zawołanie masz byc.. oo to chciałąm napisac! :)

Ale jemu chodzi o takie długie rozmowy??? Jeśli tak to powinien zrozumieć że jesteś zajęta czasami. Z drugiej strony jeśli chodzi o 10 - 15 min to raczej powinnaś dla niego znaleźć...

Gość nie sypiam z komiczne
z opisu wynika ze nie jest to juz Twoj facet. co najwyżej bzykacz

ja mam sytuacje odwrotna i uwież mi to jest okropne dlatego rozumiem twojego chłopaka i uwazam ze ma racje