Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady of Chaos

Cieszyn lub okolice

Polecane posty

No,fajnie.:) Kiedyś było kilka dziewczyn z okolicy.Pisałyśmy sobie na topiku,ale topik zdechł.:( Jakoś tak... Ty jesteś z Cieszyna,czy z okolicy?:)

Ja z okolicy. Ze Zbytkowa dokładnie. To tam gdzie ten samolot restauracja-może byłaś. A ty skąd dokładnie? ile masz latek? ja 21

Gość ja odcinam
Zbytków? koło Strumienia?

Gość była cieszynianka
hej, mogę się dołączyć? wprawdzie obecnie nie mieszkam już w Cieszynie, ale 3 ostatnie lata tam studiowałam (3najpiękniejsze lata życia)i pozostaje wierna fanka tego miasta i wpadam jak tylko mam okazję:)

Gość ja odcinam
ja połowicznie Jastrzębie/Pawłowice i też studiowałam w Cieszynie :)

Gość była cieszynianka
:) no to miło, zazdroszcze tym, co mogą tam mieszkać na stałe - piękne miasto, w góry blisko, fajni ludzie, żyć, nie umierać :)

Gość była cieszynianka
byc może kiedys wróce :) jeśli sie uda:) pozdrawiam

Gość ja tez tam mieszkałam
i przykro mi to pisać ale niegdyś piękne miasto umiera, z roku na rok staje się coraz smutniejsze - oj wstydź się Ficuś wstydź !!!!!!!

To znowu ja.:) Wcześniej musiałam zejść z kompa. Widzę,że odezwały się dziewczyny.:) W Zbytkowie nie byłam,jakoś nie było okazji.Ale wiem gdzie jest. Tak,Cieszyn robi się coraz bardziej drętwy,niestety. A dzisiaj padało i wiał silny wiatr.:( Mam nadzieję,że będziecie zaglądać na topik?:) Ja teraz lece na serial na Zone Romantica. Pa!🌻

Gość Mieszkałam w Cieszynie 3 lata
To miasto jest piękne i czeski Cieszyn też jest przepiękny. Szczególnie mężczyźni są przystojni z tamtej strony.

Jak się macie?Pogoda fajna,tylko ten wiatr....:( Podobają Ci się Czesi?A to dopiero...:) Nie pozostaje Ci nic innego,jak przyjechać do Cieszyna.Zapraszamy.:)

Gość 50 polskich złotych
czesc dziewczyny ja tez jestem z Cieszyna :))))))))))))

Gość 50 polskich złotych
ja tez nie lubie Czechów a ich jezyk jest okropny bleee Czeszki są tandetne ;)

Hej 50 złotych polskich:) Kobitki powiedzcie coś więcej o sobie:)Tak,żeby się lepiej poznać:) Ile macie latek, jakie zainteresowania, co porabiacie na co dzień? No więc ja mam 20, właściwie w czerwcu kończę 21. Na co dzień nie uczę się ani nie pracuję niestety:( Mam cudownego faceta od ponad 4 latek i większość czasu pomieszkuję sobie u niego. Lubię piec ciasta dla rodzinki,słońce,dzieci i zwierzaki. Moje hobby to książki zwłaszcza Margit Sandemo i Annie Rice. Pasjonują mnie wampiry, demony, anioły, elfy i tym podobne głupotki :)

Gość 50 polskich złotych
ja skoncze w wakacje 30 lat,studiuje dziennie w bielsku mam chłopaka tez z cieszyna od ponad 3 lat :) z jakiej częsci cieszyna jestescie??

Gość 50 polskich złotych
nie 30 tylko 20 lat :P az taka stara nie jestem :P

Gość ja odcinam
no ja to akurat idąc tokiem myślenia poprzedniczki jestem już 'stara' bo lat mam 28 prawie, niedawno skończyłam studia podyplomowe w Cieszynie właśnie, pracuję poniekąd w zawodzie, ale myślę o własnej działalności, zaręczona i zadowolona ze swojego zycia ;)