Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOLDFENIKS

żałoba narodowa

Polecane posty

Gość GOLDFENIKS

Co sądzicie na temat wprowadzenia żałoby narodowej ze względu na spłonięcie tego budynku?

Gość GOLDFENIKS
Nie wiem bo nie włączałam telewizora, ale wczoraj jeszcze była.

Szczerze? Nigdy nie widziałam sensu w tego typu akcjach. Tym ludziom powinno się pomóc jak najszybciej materialnie, a nie urządzać jakieś żałoby....

akurat żaloba dotyczy śmierci ludzi a nie spłonięcia budynku taka drobna różnica

Gość dfsafdsfsdafsadf
bez sensu w niczym nie pomaga i co to da ze pozmieniają program telewizyjny troche i zaczernia loga stacji:O

Gość A co sie stalo
Sory ale nic nie wiem .. .

Gość kokoszanelku
Żałoba narodowa, jest to rodzaj wsparcia psychicznego ze strony spoleczeństwa, dla rodzin tych co zginęli. Z drugiej strony codziennie umiera mnóstwo ludzi, wypadki, choroby, samobójstwa. W takim razie żałoba powinna trwać cały rok. Nie rozumiem sensu oglaszania żaloby.

Gość pomyslcie tylko ze
z taka zaloba wiaza sie milionowe straty - zmiany programow w mediach, zwrot pieniedzy za bilety w imprezach ktore sie nie odbyly - lepiej pieniadze przeznaczyc dla potrzebujacych -- ale prezydent chcial efektu. Juz pomijam fakt ,ze wiecej osob zginelo na drogach w weekend - tez tragedia.

Gość GOLDFENIKS
Oczywiście ,że chodzi o śmierć ludzi spalonych w budynku a nie o sam budynek. A tu niektóre to się czepiają pierdół zamiast wyrazić opinię.

Gość bez najmniejszego sensu
w USA w ostatniej dekadzie byly tylko 2 zaloby narodowe, a u nas to za kadencji Kaczynskiego juz chyba z 6 bylo:o a przeciez w Stanach sie o wiele wieksze tragedie dzieja:o glupi wymysl i pole do rozgrywek politycznych. tyle.