Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lileczka111

kto mnie weźmie ze sobą do pracy zagranicą w te wakacje???

Polecane posty

Gość lileczka111

chętnie pojadę gdzieś popracować :D rozważę wszytskie normalnie i MORALNE (przede wszystkim) propozycje, które pozwolą mi co nieco zarobić. TYlko błagam zaproponujcie cos !

Gość ja nie używam w ogóle
przyjedz za mnie do irlandii, ja zjeżdżam a mój mąż zostaje. bedziesz mu gotować obiadki itd. OK?

Gość lileczka111
no pewnie jak mi dacie zarobić jakąs konkretną sumę to mu moge gotowac, sprzątać itd i sobie jeszcze jedną prace znajde po godzinach :D

Gość lileczka111
no co jest? obiecuje, ze nie bedę marudzić - moge harowac jak wół!

Gość pauliśśka
hej, ez myslalam zeby wyjechcac, moze byc sezonowo, moze byc opieka przy kims, znam ang, w jakim wieku jestes i skad?

Gość lileczka111
23 lata, byłam już w WB 2 lata temu na wakacje jako au pair, chcętnie pojechałabym w te wakacje tez, ale tym razem chodzi mi o lepiej płatną prace, chodzi mi głównie o kase nie o zwiedzanie :D nie wiem, gdzies na podukcji, przy tasmie, pakowaniu, zbiorze warzyw czy owoców, cokolwiek ważne zeby zarobic

Gość pauliśśka
Ja mam 19, tez byłam w ubiegłym roku w Anglii, ale tylko zwiedzanie, tez bede szukała pracy, bo mam 4 miesiące wakacji zaraz, Ty pewnie studiujesz? Jeśli tak to uczelnie organizują takie wyjazdy prawda? Ja mam ojca w Anglii ale on twierdzi że pracy nie ma, faktycznie jest największe bezrobocie teraz, ale może cos z sezonowych?

Gość lileczka111
no mi chodzi o sezonową prace, tylko i wyłacznie bo jeszcze studiuje,

Gość zmieniam zdanie
Czy interesowała by Cię praca przy zbiorze truskawek? Praca strasznie ciężka, zarobki 49centów za zebrany kilogram truskawek.Pracuje się od 4 rano , w każdą pogodę. http://www.bauernmarkt.de/html/1/index.html

Gość zmieniam zdanie
Ten link nie służy do kontaktu z biurem w sprawie pracy ;)