Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

click click

delikatny problem

Polecane posty

przepraszam, że piszę na uczuciowym ale zauważyłam że na reszcie nie ma praktycznie odpowiedzi... Mam mały problem z seksem analnym. Mój facet go uwielbia, ja również chciałabym korzystać z tej możliwości jak najczęściej ale po prostu nie mogę... Najpierw robiliśmy to bez wcześniejszej lewatywy (gruszka) ale z czasem postanowiłam spróbować. Na początku było ok ale teraz nie wiem czy coś mi jest czy to wina lewatywy... ale mogę ich zrobić 3 pod rząd i zawsze jest coś nie tak. Załatwiam się normalnie przed, potem lewatywa... i dalej coś ze mnie wypływa... i tak jest już od ponad 2 miesięcy. Ciągle mam coś w jelitach. Jem w ciągu dnia normalnie - mam bardzo szybką przemianę materii i co zjem to zaraz ze mnie wypada. Ale dlaczego ciągle coś tam jest? Czytałam, że wystarczy lewatywa by przez resztę dnia czuć się komfortowo a u mnie po 5 byłoby pewnie tak samo.. Czy ktoś byłby w stanie mi doradzić albo pomóc?

dodam jeszcze że troszkę cierpi na tym też nasze życie erotyczne... ja się wkurzam że coś nie gra, on też i potem oboje tracimy ochotę...

Gość co tu poradzić
może wróć do szkoły i przypomnij sobie do czego służy duupa

co tu poradzić może wróć do szkoły i przypomnij sobie do czego służy duupa Nic dodać -nic ująć

nie proszę o komentarze osób które seks analny traktują jak największe tabu na tym świecie. Wy macie do niego uprzedzenia, ja nie. Proste. Jak nie macie nic do powiedzenia to się nie wypowiadajcie.

Gość co cie tak długo nie było
kupe robiłaś?