Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micha158798

Gdzie upolować tanią ale dobrą gatunkowo, piękną suknię?

Polecane posty

Gość micha158798

pewnie zaraz zostanę zlinczowana przez niektóre z Was ale co tam, jestem tu anonimowa:) Czy macie jakieś sposoby by tanio, wręcz okazyjnie kupić suknię ślubną ale dobrej firmy. Chciałabym wydac na nia ok 500 zl bo i wesele będzie skromne ale nie chce jakiegoś bezguścia z fatalnego materiału. Chciałabym kupić jakąś używaną suknię ale dobrej jakości. Jak widze używane suknie to te ładne kosztują ok 1000zł. Wiecie gdzie szukać okazji?

Gość Anusiek...
np na allegro?

Kupiłam Demetrios na allegro za 400 zł w idealnym stanie. Były też topici jeszcze inne i dziewczyny też pisały, że za sto ileś złotych kupiły jakies sincerity birdal czy coś... Na allegro serio można trafic okazję. I dlaczego ktos Cię ma zlinczować.

Gość bzykbzykbzyk
Są piękne suknie na allegro w granicach 500-800 zł, tylko musisz trochę poszukać.

Ja pamiętam że znalazłam moją na którejś tam stronie spośród stu iluś stron:-) I była tak wystawiona, że później nie mogłam jej znaleźć drugi raz, ale udało się i nikt nie licytował:P Trzy razy pytałam sprzedającego czy przypadkiem nie mam czegoś dopłacić, z duszą na ramieniu na nią czekałam, ale jest piękna i bez zarzutu:-)I sprzedający po prostu chciał ją sprzedać, bo dziewczyny co wystawiają powyżej 1000, to ciężko mają sprzedać.

ja mam do sprzedania piekna suknie hiszpanka z dwoma falbanami jasniutka ecru kosztowala 1000zl sprzedam za 300zl+gratis pozdrawiam matix80@o2.pl

Gość ja tez moge sprzedac
suknie herm's model kivor. z dodatkami (bolerko, welon, nowe ponczochy i rekawiczki) chcialabym okolo 1000 zl. moge tez dodac balony i inne rzeczy ktore zostaly mi z dekoracji sali i samochodu.