Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona marchewka

Nadaje sie to chociarz troche?

Polecane posty

Gość zagubiona marchewka

Odrazu zaczne od tego ze nie jestem jakims pisarzem i ze po polsku nie umiem pisac zabardzo ale postanowilam cos napisac dla mojego chlopaka z którym jestem dwa lata i za którym tak teraz tesknie bo jest w pracy, wiec bedzie mógl sobie przeczytac jak przyjdzie jak bede spala. Napisalam cos, ale niewiem czy to sie wogule nadaje. Moze skomentujecie lub cos dodacie lub odejmiecie. Wszystkie smaczne smakolyki i cukierki smakuja milion razy lepiej jak je jemy razem. Nawet jak nie zbyt smaczny obiad jest to przy Tobie daje rade go jakos zjesc. Jestes jak ksiaze na bialym rumaku, a jak mnie calujesz to jakims cudem lataja motylki w brzuszku moim. Zaden perfum nie pachnie dla mnie lepiej od Ciebie. Zaden misiek nie jest dla mnie bardziej mieciutki i przytulny niz jestes ty. Nawet slonce nie ma silniejszych promieni niz ten slodki usmiech na slicznej mordce twej. Zadna gabka nie wyszoruje mnie tak samo dobrze jak dlonie twe. Zadna sól nie jest bardziej slona od twoich lez. Nawet jak nudno jest i nie mam nic do roboty, to jak jestes obok mnie i trzymasz mnie za dlonie me to wszystko daje zawsze jakis sens. W zadnym wesolym mkasteczku nie bedzie mi wesolo jesli nie bedzie Ciebie obok mnie. Nawet zaden cyrk nie rozsmieszy mnie jesli nie zrobisz tego ty. Zaden masarzysta nie potrafi mnie lepiej wymasowac od Ciebie. W zadnym piekarniku nie bedzie mi tak samo cieplo jak w ramionach twych. Zaden deszcz nie zastapi mi twych lez. Ani slonce nie wygrzeje mnie tak bardzo jak potrafisz to zrobic ty. Nawet jak w poblizu jest najwiekszy robak a nawet i ta mrówka, to nie boje sie bo wiem ze uratujesz mnie i pocalujesz w usta me. Na zaden deser, na zaden slodycz nie moge sie doczekac az tak bardzo jak na to ze zaraz zobacze Cie, bo na czekanie na Ciebie moglabym i poswiecic cale zycie. Jestes jak najsmaczniejszy mietusek swiata którego bym mogla ciuckac przez cale zycie, w dzien i w nocy, nooo niech i bedzie to cala dobe. Nie mysle o nikim innym jak o Tobie, bo nawet jak spisz przytulony do mnie to przestac o Tobie myslec nie moge. Jak w poblizu mnie, nie ma Cie, to ryczec mi sie chce, bo jak nie ma Ciebie kolo mnie to wszystko jakos traci sens. Przy Tobie potrafie zniesc kazdy ból bo wiem ze zawsze moge liczyc na wspólczucie twe, bo jestes jak najwiekszy plaster swiata który potrafi wszystkie rany moje zagoic i potrafi narysowac prawdziwy usmiech na twarzy mej. Zaden zamek, zadna kasa nie zastapi mi kociaka. Tylko tyle powiem bo tylko tyle wiem ale najwazniejsze jest to ze kocham Cie.

Mniej błędów i lania wody - bo odechce mu się czytać już po pierwszych dwóch zdaniach. I nie wykręcać się dysgrafią - teraz to co drugi dysgraf - hehehe

Gość zagubiona marchewka
Dysgraf?? co to wogule jest? A to lanie wody? Nic nie rozumiem :P wez cie mi pliz pomózcie

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
przesłodzone i za długie.... bez obrazy ale tak piszą 14 latki :(

Gość zagubiona marchewka
Ja mam nie wiele wiecej :P hehe a po polsku nie umiem za bardzo, No ale wezcie mi pomózcie :P

Gość kalinkaczerwona
nie mowi sie PERFUM tylko PERFUMA :-O

Gość hmm ja tak mysle
to jest dno... szczerze... jak dzieciak w 4 klasie. I tyle bledow...

Gość zagubiona marchewka
Okay :P Perfuma??? zaden perfuma jakos dziwnie brzmi

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
napisz to po prostu krócej :P nie możesz tak w 3 zdaniach? facetowi odechce się tego czytać :P

Gość zagubiona marchewka
No kurwa pisze tam na górze ze po polsku nie umiem pisac jak wogule polskiego sie nie uczyam nigdy i tylko matka do mnie po polsku mówila przez cale zycie. Nie trzeba odrazu wynajdowac bledów ortograficznych czy jak juz sie to nazywa. Prosze o pomoc mala tylko :P Moze i dno moze i nie, dla mnie to ma sens niestety ze tak powiem jesli to takie dno, ale okay. :P nie jestem pisarzem a jesli z was tacy dobrzy to moze jednak skusi sie ktos by to troche poprawic, lub zmienic?

Gość zagubiona marchewka
W trzech zdaniach to jakos by chyba nie bylby wiersz :P Ledwo by co kocham cie bym zmiescila. :) No ale trudno niech i bedzie ten wiersz zalosny :D Jaki napisalam taki bedzie:P

Yyyy,jak nie umiesz po polsku,to skąd jesteś,jeśli można zapytać?? Chodzi mi o pochodzenie :] perfuma ?? No chyba nie... W języku polskim używa się odpowiednio liczby mnogiej,czyli PERFUMY...w liczbie pojedyńczej się nie mówi,tak jak np. nożyczki,czy....spodnie. Mnie osobiście się ten tekst nie podoba(trudno to nazwać wierszem:] -bez obrazy.) Do poprawki było by całkiem sporo...już omijając sam sens tego tekstu-w końcu to ma być Twoje,ale powtarzanie słów,itp.... Polszczyzna to żadna ;/