Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hertager

najlepsze nogi, fotki

Polecane posty

Kurde, meczy mnie juz to pisanie jako pomarancza :P MeMyself to bylam ja :P Przyłączam sie do apelu panow: panie, gólcie nogi :P Chociaz i tak nie ma gorszego widoku niz babka w koszulce na ramiaczkach, spod ktorej pach wysypuja sie strąki spoconych, 3-centymetrowych wlosow, trzymająca sie poreczy w autobusie centralnie przed moja twarza..

Gość lachudraniezalogowana
łe to takich zdjęć nie mam ;)

Gość najgorsze są takie nogi...
moim zdaniem nogi z, leśny słodziaczek - ale chodzi wam o nogi ogolone do kolan, czy w ogóle nieogolone?

ale co komu do tego kto goli nogi :) ja chcę to golę,ale mam gdzieś czy inne baby golą - ich włosy ich sprawa.

moja matematyczka miala czarne kłaki na nogach. do tego nosila biale, komunijne rajstopki. I wszystko jej przebijało. Komiczny widok.. :D

Gość miałam ci ja pieczeń
nasza wypacykowana baba z WOSu tak chodziła z takimi włochami a na to rajtuzy polprzezroczyste O-O miala pod 40 i pelno kolczykow w uszach i czerwone pasemka łee... mi sie tez taki meszek podoba - mam go pelno, na twarzy itd, ale jasny. kolezanka jest bardzo opalona i tez ma taki i ciagle z rak i ud sie go pozbywa woskiem : / nie wiem PO COOOO

kurde, znów zapomniałem jak się ziewa :o :D

wlasnie.. ciekawe czemu w mentalnosci ludzi utarło sie, ze nogi trzeba golic, a rece nie.. Włosy przeciez takie same :P

na nogach mam taki jak faceci na twarzy a na rękach takich nie mam O_O

DearMissJC, ja miałem identyczną rusycystkę - czarne włosy, często białe rajstopy, i oczywista przebijało toto.. :D co zabawniejsze, przy burzy hormonalnej dojrzewania, tak z prawie 20 lat do tyłu, rajcowało mnie to.. :classic_cool:

to dobrze :) ) w sumie gdyby moj facet zarzadal zaraz musialby mieć gołe jajka : D tak zeby wiedzial jak to jest : P

haha, no tak, to byly te lata, kiedy slynne foty madonny robiły furore :D Teraz nawet moja konserwatywna 50-letnia wychowawczyni goli nogi :classic_cool: Ale rajstopki tak samo biale :D

Gość prawiczek stulejo dla ciebie
wszystkie baby są okropne:O Po co się wypowiadasz w tym temacie, skoro nie masz nic do powiedzenia? Jakbyś zobaczył włochatą cipkę, to byś puścił pawia, smarkaczu. Twoja dziewczyna ( o ile taka naiwna się kiedykolwiek trafi) ma być piękna, gładka, zadbana, szczupła z dużym biustem. A Ty co oferujesz? Przedmiotowe traktowanie, patrzenie tylko na wygląd i brak umiejętności w łóżku plus infantylizm i nudziarstwo? Super. Kryj się! Stado chętnych nadciąga. Prawdziwa kobieta potrzebuje prawdziwego, namiętnego mężczyzny. takiego, co ją wącha pod pachą i wyliże jej cipkę, stulejo, a nie takiego, co powie, że nie może uprawiać seksu, bo go obrzydzają włosy albo pot pod pachą;O Zobaczysz, ze twoja dziewczyna sra i co wtedy? Rzucisz ją, bo nie jest z plastiku?:O

No tak, na rekach to co innego.. ale jednak tez są tam włosy ;) Ja przyznam, ze lubie,jak facet goli sie pod pachami :P Dla mnie jest to przejaw dbania o higienę, a nie pedalstwo ;)

ja lubięjak facet sobie pod pachami przycina,ale jak goli to nieee

czytaj dokladnie.. przeciez napisal, ze nie wymaga od kobiety manii na punkcie depilacji, nie :O? wiec w czym problem? A ze ma wymagania.. kobiety tez nie chca meneli spod sklepu ;) Poza tym ma prawo wyrazic swoje zdanie :P

@ lachudraniezalogowana taak.. to rozumiem :classic_cool: sądzisz, ze jak zrobie lustro w corelu, to bede miał cały oglad sytuacji? :D

222, spróbować możesz ale nie sądzę :)

chociaż w sumie.. fajny X wtedy wyjdzie ;)

Gość klient
Po życia kres...dobrze, że ugięłąś nogi, w pierwszej chwili sądziłem, że leżysz na plecach :D