Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna glupio...

ACH zazdrość..

Polecane posty

Gość zazdrosna glupio...

od jakiegos czasu moj chlopak chodzi do kumpla ktory ma sklep spozywczy wczoraj powiedzial mi ze pracuje tam taka jedna znajoma(obydwoje ja znamy z widzenia) i ze w ogole robia sobie z niej jaja bo ona taka glupia jest , ze ja zamykaja gdziestam i wyjsc nie moze:o to typowa blondi- solara ktora daje kazdemu i lubi dresow ale nie o tym chcialam..... jestem zazdrosna o to ze on tam wogole chodzi i rozmawia z ta lampucera . laska gimnazjum nawet nie skonczyla a on zaczal nazywac ja "swoja" kolezanka jak sie zloscilam i smialam z kim on sie zadaje dzisiaj tez tam pojechal niby do kumpla a mnie to zaczyna wszystko draznic powoli

Gość lilili2
zrób mu avanturę i tyle

Gość zazdrosna glupio...
nie zrobie bo jak mu mowilam wczoraj to mnie wysmial i pytal czy juz znajomych miec nie moze a alska to naprawde kurwisko nie z tej ziemi:(

Gość szambelan
05.05.2005 Jak przygotować się do seksu analnego? Czy to prawda, że trzeba wcześniej wykonać lewatywę? Anka, 35 lat Zanim spróbujecie kochać się analnie, dobrze byłoby, abyś Ty, lub Twój partner pieścił Twoją pupę czymś mniejszym na przykład palcem. Przyzwyczaja to pupę do penetracji i sprawia, że pierwszy stosunek będzie łatwiejszy i przyjemniejszy. Dzięki temu poznasz też doznania jakie wywołuje stymulacja analna i będziesz już wiedziała czego się możesz spodziewać w czasie stosunku. Podczas pierwszych prób pieścić się w ulubiony sposób aby rozbudzić się seksualnie. Seks analny jest bardziej czysty niż to może się wydawać. Przed stosunkiem, jeśli wypróżniasz się regularnie, nie trzeba wykonywać lewatywy. Pupa zwykle jest czysta i zapełnia się tylko tuż przed wypróżnieniem. Jeśli chcesz być szczególnie czysta, dwie godziny przed stosunkiem możesz wypłukać jej wnętrze czystą wodą. Nie jest do tego potrzebny żaden sprzęt. Wystarczy nakierować między pośladki strumień wody z prysznica i rozluźnić pupę, woda powinna zacząć wnikać do środka. Gdy są z tym trudności, należy odkręcić koniec prysznica, tak by pozostał sam wąż, wtedy na pewno się uda. Wodę następnie należy wypuścić. Jeśli w wodzie pojawiły się nieczystości, wtedy należy to powtórzyć. Jest to bezbolesne. Poczujesz się czysto i przyjemnie. Zrób to najlepiej dwie godziny przed stosunkiem, wtedy resztki wody będą mogły się wchłonąć. Takie dokładne podmywanie można robić nawet codziennie, niezależnie od miłości analnej. Najlepiej zaraz po wypróżnieniu, zapobiega to różnym chorobom i zwiększa higienę. -------------------------------------------------------------------------------- 28.09.2005 Jak się ma kwestia uprawiania seksu analnego do problemów z utrzymaniem kału. Słyszałam takie opinie i bardzo mnie one niepokoją. Jak należy postępować, żeby stosunki analne nie stały się przyczyną kłopotów ze zwieraczem w kolejnych latach? Marzena, 24 lata Po kilku minutach od zakończenia stosunku, zwieracz zaciska się całkowicie. Wszystkie oznaki stosunku znikają najpóźniej na drugi dzień, a w czasie stosunku nie powstają żadne trwałe zmiany. Odbyt jest fizjologicznie przystosowany do codziennego rozciągania (w czasie wypróżniania). Stosunki analne, nawet częste, nie spowodują utraty kontroli nad zwieraczem. Zwiększone zainteresowanie tą strefą może nawet zwiększyć siłę tego mięśnia i poprawić kontrolę nad nim. Przy zachowaniu podstawowej ostrożności, czyli dużej ilości nawilżacza i odpowiednim rozluźnieniu, stosunek analny jest bezpieczny. -------------------------------------------------------------------------------- 12.06.2005 Czy uprawiając stosunek analny na moim penisie może się coś pojawić w postaci jakichś zachorowań czy zakażeń? Daniello, 22 lata Seks z przygodną osobą bez prezerwatyw może być źródłem zakażenia chorobami przenoszonymi drogą płciową. Prezerwatywę możemy pominąć, gdy jesteśmy ze stałym partnerem lub jesteśmy pewni jego/jej zdrowia. W tym względzie stosunki analne nie różnią się od pochwowych. Nie ma natomiast ryzyka wystąpienia dolegliwości z tego powodu, że penis wprowadza się do pupy, a nie do pochwy. Po stosunku analnym nic nie pojawi się na penisie. Ze względów higienicznych powinno się go jednak umyć i oddać mocz - aby przepłukać cewkę moczową. -------------------------------------------------------------------------------- 06.06.2005 W jednej z odpowiedzi znalazłem stwierdzenie "nie powinno się bezpośrednio przechodzić z pupy do pochwy", a nam kilkakrotnie się to zdarzyło i teraz nie wiem czy powinnam się martwić, proszę o rozwinięcie tego tematu. Nika, 25 lat Gdy przy przejściu z pupy do pochwy nie umyje się członka, mogą zostać wprowadzone do pochwy bakterie. Stwarza to ryzyko powstania zapalenia dróg moczowych lub pochwy. Organizm człowieka współżyje w symbiozie z różnymi mikroorganizmami. Żyją one głównie w jelicie i w pochwie. Są to jednak różne bakterie. W pochwie znajdują się głównie pałeczki kwasu mlekowego, a w jelicie pałeczki okrężnicy (Escherichia coli). O ile wprowadzenie do jelita bakterii z pochwy nie stwarza problemów, to odwrotne postępowanie może mieć negatywne skutki. Zwykle pupa nie jest idealnie czysta i po stosunku analnym na penisie pozostają bakterie. Jeśli nie zostanie on umyty, to te bakterie zostaną przeniesione do pochwy. Najbardziej niebezpieczne jest przedostanie się bakterii do cewki moczowej. Wywołuje to zapalenie dróg moczowych objawiające się pieczeniem w czasie oddawania moczu. Pochwa jest już lepiej zabezpieczona przed infekcjami, ale też nie są one wykluczone. Zmienia się wtedy flora bakteryjna pochwy, mogą wystąpić upławy oraz uczucie swędzenia i pieczenia. Bakterie, które naturalnie żyją w naszym organizmie mają obniżone zdolności chorobotwórcze - więcej: B. Foxman, a w czasie stosunku przenoszone są tylko niewielkie ilości, wystąpienie poważniejszych dolegliwości nie jest więc duże. Czy powinnaś się martwić? Jeśli nie występują objawy zapalenia cewki moczowej lub nadmierne upławy, to zapewne nic się nie stało. Dla bezpieczeństwa jednak lepiej jest umyć penisa wodą z mydłem za każdym razem przy przejściu z pupy do pochwy. -------------------------------------------------------------------------------- 29/01/2005 Witam, mam pytanie czy mierzenie temperatury w pupie jest bezpieczne - chodzi mi o to czy termometr nie pęknie. Ewa, 18 lat Mierzenie temperatury w pupie jest zarówno dokładne, jak i bezpieczne. Dlatego mały dzieciom temperaturę zwykle mierzy się właśnie w pupie. Wiele kobiet w celu poznania swojego cyklu miesiączkowego mierzy sobie codziennie temperaturę, ze względu na dokładność właśnie w pupie lub w pochwie. Twoja obawa jest jednak bardzo słuszna, wkładanie przedmiotów, które mogą pęknąć do pochwy czy pupy zwykle nie jest dobrym pomysłem i w celu pobudzania się lepiej jest użyć bezpieczniejszych przedmiotów. Zwykłe mierzenie temperatury jest bezpiecznym wyjątkiem. Termometr nie pęka tak łatwo. Po prostu bądź ostrożna, nie wkładaj też termometru zbyt głęboko, 2-3 centymetry wystarczą, możesz też używać termometrów elektronicznych - są plastikowe i przez to trwalsze. -------------------------------------------------------------------------------- 20.03.2005 Słyszałem że jak się pieści odbytnicę od środka przez jakiś czas to wydziela się tam śluz podobny do tego z pochwy. Czy to prawda? Stef, 32 lata Jest to prawda, bo wnętrze odbytnicy wyściela błona śluzowa. Pieszczoty palcem wywołują zwiększone wydzielanie śluzu. Pupa w środku często jest bardzo wilgotna, nawet tak jak pochwa, ale na zewnątrz zwykle tego nie widać ponieważ błona śluzowa znajduje się dopiero 2-3 centymetry w środku. Zwieracz natomiast pokryty jest zwykłą skórą, która nie nawilża się. Pieszczoty palcem oprócz zwiększania wydzielania śluzu ułatwiają jego wydostawanie się na zewnątrz i nawilżanie zwieracza. -------------------------------------------------------------------------------- 28.01.2006 Mam pytanie związane ze spermą, która znajdzie się w pupci podczas miłości analnej! Co się z nią dzieje jak będzie jej tylko kropelka, a co jak bardzo dużo? Jak wpływa na organizm kobiety? Po czym można poznać, że znalazła się we wnętrzu pupci? Aga, 21 lat Sperma, która znajdzie się w pupie częściowo wchłonie się, a reszta zostanie wydalona podczas najbliższej wizyty w toalecie. Jeśli pozostanie większa jej ilość to należy uważać, aby nie wyciekła z pupy i nie dostała się w okolice pochwy, gdyż teoretycznie może to prowadzić do zapłodnienia. Substancje, które znajdują się w nasieniu wpływają pozytywnie i relaksująco na organizm kobiety. Można wyczuć moment wytrysku. Aby sprawdzić czy sperma znalazła się w środku można włożyć palec, jej zapach jest bowiem charakterystyczny, można też usiąść na toalecie i spróbować ją wypchnąć. -------------------------------------------------------------------------------- 12.09.2005 Hej! Już prawie pół roku kocham się ze swoim facetem analnie. Sprawia mi to dużą przyjemność. Jakie ćwiczenia trzeba robić żeby druga dziurka pozostała otwarta po penetracji? Widzieliśmy, że dziewczyny na filmach potrafią nad tym zapanować. Jak to robią? Też bym tak chciała bo mojego faceta to podnieca. Monika, 28 lat Zwykle mamy silny odruch zaciskający zwieracz, można nad nim jednak zapanować. Można nauczyć się kontrolować zwieracz tak, aby nie zaciskał się cały czas. W niektórych pozycjach można też sprawić, że pupa otworzy się sama, nawet bez penetracji. - Ćwiczenia mięśni Kegla (znajdujących się między nogami) pomaga odzyskać świadomą kontrolę nad nimi. Polegają one na ich rytmicznym zaciskaniu. Jest to ta grupa mięśni która odpowiada za przerywanie wypływu moczu. Ćwiczenie można więc rozpocząć w czasie oddawania moczu, starając się przerwać jego wypływ. Rozwój tych mięśni, potwierdzono naukowo, że wzmacnia doznania seksualne. - Kolejne ćwiczenie polega na zaciskaniu i rozluźnianiu pupy. Przyłożenie palca pomaga określić czy wykonujemy właściwe ruchy. Rozluźnianie często następuje, gdy próbujemy przeć. - W czasie stosunku parcie powoduje rozluźnienie pupy. - W pozycji na czworakach, gdy pupa jest wysoko uniesiona, zaciskanie i rozluźnianie zwieracza może spowodować, że pupa otworzy się. zdjęcie 1, zdjęcie 2. -------------------------------------------------------------------------------- 06.02.2006 Pewnego razu z mężem postanowiliśmy zrobić cos innego i kupiliśmy wibrator. Na początku zaspokajał tylko mnie, ale po pewnym czasie zaczęłam nim penetrować mojego partnera. Tak mu się to spodobało , że prawie za każdym razem domaga się takich pieszczot. Zaczynam się martwic! Co robić? Czy to normalne? Martyna, 26 lat Odczuwanie przyjemności przez mężczyznę w trakcje pobudzania analnego jest jak najbardziej naturalne. Pieszcząc partnera analnie uzyskuje się bezpośredni dostęp do prostaty i pęcherzyków nasiennych czyli miejsc, które odpowiedzialne są za pobudzenie seksualne i orgazm - taki męski odpowiednik punktu G. Czy powinnaś go tak pieścić zależy natomiast od ciebie. Jeśli nie jesteś zainteresowana sprawianiem mu przyjemności i zależy ci tylko aby się kochał z tobą to nie rób tego. Gdybyś jednak kochała go i myślała o tym co sprawia jemu przyjemność wtedy nawet częste pieszczoty analne nie powinny stanowić problemu. -------------------------------------------------------------------------------- 07.05.2006 Czy można osiągnąć orgazm nie dotykając penisa?? Jak należy to robić ?? Marcin, 34 lata Bez dotykania penisa można niekiedy osiągnąć zwykły orgazm z wytryskiem. Przy pobudzaniu odbytu, można też osiągnąć orgazm analny, do którego pobudzanie penisa nie jest potrzebne. Spróbuj pobudzać się analnie i poznaj jakich wrażeń to dostarcza, z czasem będziesz wiedział jakie pobudzanie jest najprzyjemniejsze i może doprowadzić cię do orgazmu. -------------------------------------------------------------------------------- 08.05.2006 Jak mogę zadowolić się analnie domowymi sposobami, bez wibratorów i kulek? Co mogę tam włożyć, aby było przyjemnie? Hania, 20 lat Na początek możesz pieścić się nawilżonym palcem. Trochę innych wrażeń dostarcza jednak wprowadzanie do środka przedmiotów. Zacząć można od plastikowych długopisów (z gładką końcówką, bez żadnych ozdób) lub świeczki. Również należy pamiętać, aby zastosować jakiś krem, który ułatwi penetrację. Takie zabawy mogą dostarczyć bardzo przyjemnych wrażeń. Gdy jednak poczujesz potrzebę czegoś większego, na pewno znajdziesz w domu coś co będzie miało odpowiedni kształt. Pamiętaj, aby przedmiot nie łamał się łatwo, był gładki i bez ostrych krawędzi

Gość chelsea dagger
a ten twój chłop prezentuje poziom niższy niż ta "lampucera", jest się czym podniecać :o

Gość Panna Mądralińska
Autorka i ta od pierwszej "vypoviedzi"... - ale wy kurwa Mariolki normalnie jesteście!