Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krysia w szoku

Właśnie obejrzałam film o atomowej łodzi podwodnej

Polecane posty

Gość Krysia w szoku

I dostałam takiego wstrząsu, że musiałam sobie zrobić trzy herbatki z melisy na uspokojenie. To było straszne, oglądać tych ludzi z chorobą po promienną. Niestety, pamiętam jak wybuchł Czarnobyl. Miałam wtedy 15 lat. Ruskie nic nie mówili o tym, żeby ludzie w Polsce siedzieli w domach. A my chodzilismy do szkoły i bawiliśmy się na dworze. Nie wiem jak może być turystyka w tamte strony, do Czarnobyla. Ja tam nigdy nie pojadę!!! Zbyt dużo się naczytałam o tym jak umierali na chorobę popromienną ci strażacy, którzy gasili reaktor po wybuchu. Naoglądałam się też filmów dokumentalnych o strasznych kalectwach dzieci, urodzonych po Czarnobylu. Wolałabym żyć w epoce kamienia łupanego, niż w tych czasach. Wtedy był tylko strach przed innymi ludźmi i zwierzętami, a teraz to jak znowu jakiś reaktor pierdyknie toooo .............wszyscy spotkamy się od razu na tamtym świecie.

Gość a ty jesteś
BARDZO BRZYDKI-WIDZIAŁAM ZDJĘCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość przeciez TY też będziesz
kiedys STARY - BUCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja miałam wtedy 16
jestem jeszcze starsza a ty Jareczku też będziesz po 30 stce, czas leci (mam na myśli fizycznie bo psychicznie to masz 90)

Gość Krysia w szoku
Jarek b4 - czyżby debilizm po promienny? Dziękuję Bogu, że po tym Czarnobylu przeżyłam jeszcze te 23 lata.

Gość no ja miałam gorzej*
bo byłam w pierwszych tygodniach ciąży.....................

Gość o rany ranyyyy
to straszne:( a czy na tych teranach teraz cokolwiek rosnie? jest jakies zycie ?

Gość kurdesz
i tak szczęściarzami jesteście , powinniście się cieszyć , że nie pracowaliście na gruzach WTC , oni to dopiero są teraz radioaktywni i azbesto-nałykani całą tablicą Mendeleyewa , chodzące trupy :(

Gość a ty jesteś
Krysia w szoku Jarek b4 - czyżby debilizm po promienny? :-D:-D:-D:-D:-D w końcu ktoś postawił trafną diagnozę:-P

Gość Krysia w szoku
Na terenach Czarnobyla jest takie skażenie, że przez setki lat to się utrzyma. Niestety, ludzie tam są tak bardzo biedni, że mieszkają tam, jedzą warzywa, które rosną na tej strasznej ziemi. Podobno, jak w lesie niedaleko Czarnobyla, ludzie chodzą na grzby, to strzałki latają jak oszalałe, te od pomiaru. Los takich ludzi, tam mieszkających, jest przesądzony, bo po kilku latach człowiek się wykańcza.

Gość zaraz padnę
a ty jesteś Krysia w szoku Jarek b4 - czyżby debilizm po promienny? w końcu ktoś postawił trafną diagnozę :D

Gość znów Jarek popsul mi humor

Gość idź na dziarę synu
"podstarzałem ????"

Gość he he he...
jaruś czy też pomawiacz....ty też do najmłodszych nie należysz :P

Gość a ty jesteś
No to Jaruś błysnął-ale wybaczcie mu dziewczyny:-D na skutek chmury radioaktywnej z 1986r. urodził się tylko z połową mózgu i do dziś o tym nie wie,biedaczek:-D:-P

Gość he he he...
Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) :( :D :P

Gość a ty jesteś
Spokój Jarkowi????????????????CHYBA ŻARTUJESZ?????!!!!!!!!!!! Za te jego pasztety,kaszaloty i inne walenie do kafeteriuszek.NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

Gość Monia103
Krysia, a jaki to był film?

Gość Monia103
w Czarnobylu mieszkają ludzie nie dlatego że są biedni, wszyscy mieszkańcy zostali ewakuowani nie długo po wybuchu, oni tam mieszkają z własnej woli, ponieważ tęsknili za swoim domem. I są zdrowsi niż człowiek palący papierosy. Tam żyją starzy ludzie, mieszkają tam od wielu lat i na nic się nie skarżą. Mają tam świeże powietrze i zdrową żywność. PS Jaki to był film?!